Nieuws 16 maart 2016

Nooit eerder was het gebruik van uw in hoogte verstelbare bureau zo gemakkelijk

Wij zitten te veel en bewegen te weinig. Een in hoogte verstelbaar bureau is een goede manier om beweging toe te voegen aan uw werkdag, en het is gemakkelijker dan ooit om dit te gebruiken. Desk Control™ is het kleine zetje dat u helpt.

Een zetje geven om zittend gedrag te veranderen
Wij zitten bij het ontbijt. Wij zitten in onze auto’s. Velen van ons brengen een lange werkdag zittend door op kantoor. Gemiddeld brengen wij meer dan 12 uur zittend door. 12 uur wanneer wij in essentie inactief zijn.

Veel kantoren zijn uitgerust met zit-sta bureaus. Grote bedrijven weten dat werknemers die achter in hoogte verstelbare bureaus werken, efficiënter werken en gezonder zijn.

Het probleem is echter dat veel werknemers niet profiteren van de kans om tijdens de werkdag afwisselend te gaan staan en zitten. Wat ontbreekt is een essentieel klein “zetje” – een herinnering die u regelmatig vertelt dat “het tijd is om te gaan staan!”. Dat is waar Desk Control in beeld komt.

Desk Control, de persoonlijke herinnering
LINAK® Desk Control™ is software voor besturing van uw bureau en bewegingsopdrachten vanaf het toetsenbord van uw computer. Hiermee wordt u er ook aan herinnerd om te gaan staan. Met zelf gedefinieerde tussenpozen verschijnt gedurende de gehele werkdag de herinnering op uw computerscherm en wordt u aangemoedigd om te wisselen tussen zitten en staan. Met slechts één muisklik kunt u uw persoonlijke doelen instellen, die u zullen motiveren meer gebruik te maken van uw in hoogte verstelbare bureau.

Slechts een kabel en software
In no time is Desk Control klaar voor gebruik. Alles wat u nodig hebt is een USB2LIN-kabel van LINAK om de controlebox van LINAK aan te sluiten op uw computer.

De software kan gratis worden gedownload vanaf de webpagina van LINAK en zowel op PC als Mac gemakkelijk worden geïnstalleerd. Met slechts één muisklik kunt u nu uw bureau verstellen en een herinnering ontvangen om te wisselen tussen zitten en staan.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

– Wij zijn geen orakel, maar we zijn wel experts in actuatortechnologie. Vraag ons gerust alles wat u hierover wilt weten.