Nieuws 29 maart 2016

Goede producten nóg beter maken, het verhaal van de actuator LA40

Nog meer opties voor u met verdere ontwikkeling van één van onze meest veelzijdige oplossingen.

Circa een jaar geleden introduceerden wij wat wij “een actuator met een unieke combinatie van functies” noemden. De actuator LA40 werd ontwikkeld op basis van onze uitvoerige toepassingskennis en meer dan 30 jaar ervaring met de ontwikkeling van actuatoroplossingen voor de gezondheidszorgsector.

De unieke combinatie van functies omvat hoge snelheid, IPX6-wasbaar, geluidsarm, reinigingsvriendelijk ontwerp en een nieuw, door LINAK gepatenteerd ‘gear & break’-principe, om er maar een paar te noemen.

Deze combinatie biedt u een betere prestatie, hogere efficiëntie en een uiterst betrouwbare beweging voor een breed scala aan toepassingen in de gezondheidszorg.

We hebben nu een spline-uitvoering van de actuator ontwikkeld om dit product nóg veelzijdiger te maken. De spline-functie voorkomt dat de actuator een last trekt wanneer er een obstakel in de weg zit, waardoor de toepassing veiliger wordt.

Hier eindigt het natuurlijk niet! In juni volgt het volgende hoofdstuk in het verhaal van de LA40: de LA40 met Quick-Release.

Neem contact op met LINAK als u meer informatie wilt over de technische functies.

De actuator LA40 met spiefunctie is wederom een innovatief product waarmee wij Care For Tomorrow Today™

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

– Wij zijn geen orakel, maar we zijn wel experts in actuatortechnologie. Vraag ons gerust alles wat u hierover wilt weten.

Abonneren op nieuws van LINAK

Blijf geïnformeerd over hoe actuatortechnologie de megatrends van vandaag de dag volgt en de uitdagingen van morgen aangaat.