Nieuws 4 april 2016

Breng uw merk naar het bureaublad en bevorder gezond werken

Stelt u zich eens voor dat uw merk meerdere keren per dag wordt getoond op de desktops van uw klanten. En wat als uw klanten het prima vinden als u ergonomie promoot in hun organisatie?

LINAK Desk Control™ is software van LINAK die primair is ontwikkeld om gebruikers in staat te stellen hun verstelbare bureau te besturen vanaf de desktop. Maar Desk Control is meer dan dat.

Wanneer u uw bureau aansluit op uw computer, zal de software een aantal keer per dag gebruikers er ook aan herinneren te gaan staan of zitten. Voornamelijk om tijdens de werkdag productief te blijven. Daarnaast is het ook mogelijk om persoonlijke doelen in te stellen voor het verbranden van calorieën en Desk Control u te laten helpen om deze doelen te bereiken. Alles bij elkaar een actievere werkdag.

Combineer Desk Control met uw merk
Stelt u zich eens voor wat het voor uw merk betekent als u deze gezondheidsbevorderende waarde hieraan zou kunnen toevoegen. Pas Desk Control aan uw wensen aan – voeg uw bedrijfslogo toe en laat uw bedrijfsidentiteit zien. Dit is exact wat LINAK u nu biedt.

Telkens wanneer Desk Control verschijnt en u eraan herinnert te gaan staan of zitten, komen uw bedrijfslogo en bedrijfskleuren in beeld. U kunt zelfs webkoppelingen aanpassen en deze toevoegen aan het font van uw bedrijf. 

Laat uw merk gezondheid bevorderen op het werk
Aanpassing van Desk Control vergroot uw merkbekendheid. Vooral als uw merk herhaaldelijk aan gebruikers wordt getoond. De wetenschap beveelt aan elke 15 tot 20 minuten van houding te wisselen, en als gebruikers zich hieraan houden, dan zien zij uw logo misschien wel 15 keer per dag.

Als u een webkoppeling aan uw website toevoegt, kunt u het webverkeer zelfs ook vergroten. Met de aangepaste versie van de software associëren bureaugebruikers uw merk onbewust met goede ergonomie en een gezond leven tijdens het werk.

Als u meer wilt weten over hoe Desk Control werkt, of als u er nieuwsgierig naar bent hoe u deze functie kunt aanpassen, neem dan contact op met LINAK.

U kunt ook de productpagina van Desk Control™  bezoeken of deze video bekijken.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

– Wij zijn geen orakel, maar we zijn wel experts in actuatortechnologie. Vraag ons gerust alles wat u hierover wilt weten.

Abonneren op nieuws van LINAK

Blijf geïnformeerd over hoe actuatortechnologie de megatrends van vandaag de dag volgt en de uitdagingen van morgen aangaat.