Nieuws 10 juni 2016

De DL4S biedt unieke ontwerpmogelijkheden

Dit ontwerp, met subtiele afgeronde randen, is het enige in zijn soort in de DESKLIFT™ (DL) portfolio.

De DL4S is een klassieke en eigentijdse drietraps inline hefkolom. Dit maakt deze oplossing geschikt voor een breed scala aan bureautoepassingen, vooral binnen het kantoorgebied. De motor is binnen in de kolom geplaatst, zodat de kolom er gestroomlijnd en elegant uitziet. Dit maakt het gemakkelijk om de kolom te integreren in diverse bureau-ontwerpen. 

Deze hefkolom is uniek omdat deze de enige is met karakteristieke afgeronde randen die aan de kolom een bijzonder gestroomlijnd uiterlijk geven. De rest van de LINAK DESKLIFT portfolio is vierkant, rond of rechthoekig. Dit houdt in dat het ontwerp van de DL4S veel extra ontwerpmogelijkheden biedt voor bureaus op kantoor.

Met het toenemende aantal verschillende kolommen in de  DESKLIFT (DL) portfolio zijn de opties eindeloos, en krijgen ontwerpers en fabrikanten een absolute ontwerpvrijheid. 

De DL4S draagt hieraan bij en met een groot aantal andere waardevolle functies, zoals:

  • Elegant en uniek ontwerp - geeft ontwerpvrijheid
  • Lage ingebouwde afmetingen - maken dit product geschikt voor mensen van allerlei lengtes
  • Geluidsarm - perfect voor het kantoor
  • PVC-Free™ ontwerp - om redenen van gezondheid en milieuvriendelijkheid

Met andere woorden: de hefkolom DL4S is waar ontwerp en kwaliteit elkaar ontmoeten.

Lees meer over de DL4S, of neem contact op met de dochteronderneming in uw regio voor meer informatie en over toepassingen te praten.  

De hefkolom DL4S

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

– Wij zijn geen orakel, maar we zijn wel experts in actuatortechnologie. Vraag ons gerust alles wat u hierover wilt weten.