Nieuws 14 juni 2016

Lithiumion-batterij BA21 geeft power aan de toekomst

Het aantal geavanceerde functies in, bijvoorbeeld, ziekenhuisbedden neemt toe. Daarom neemt ook de behoefte aan een robuuste en duurzame backup van vermogen toe. De nieuwe Li-Ion-batterij BA21 van LINAK is gemaakt voor de behoeften van de toekomst. De batterij weegt weinig en is kosteneffectief, zoals geen andere batterij die voor dit doel wordt gebruikt.

Voor fabrikanten die zijn geïnteresseerd in duurzame en kostenefficiënte batterij-oplossingen voor ziekenhuistoepassingen biedt LINAK® een batterij-oplossing die is gebaseerd op lithiumion (Li-Ion). De nieuwe batterij BA21 is perfect toegesneden op het moderne actuatorsysteem voor toepassingen in de gezondheidszorg.

De duurzame en kostenefficiënte oplossing
Oplossingen van LINAK staan bekend om hun flexibiliteit, met alle onderdelen uit de gehele portfolio die perfect bij elkaar passen. De producten worden gekenmerkt door duurzaamheid en een minuscule onderhoudsbehoefte tijdens de gehele lange levensduur. De Li-Ion-batterij BA21 is precies om die reden een perfecte keus.

De BA21, in staat om gedurende ten minste 500 oplaadcycli zijn volledige capaciteit (2,2 Ah) te behouden, heeft een levensduur die circa vijf maal langer is dan een traditionele loodzuurbatterij. De batterij is gemakkelijk te monteren, past perfect in de controlebox CO61 en weegt slechts 0,7 kg.             

Li-Ion-batterij BA21

Een batterij volgepakt met intelligente functies
De BA21 wordt geleverd met een ingebouwde lader die wordt gestart zodra de toepassing op het net wordt aangesloten. Tegelijkertijd worden door veiligheidsvoorzieningen in de batterij een diepe ontlading of oververhitting voorkomen.

De batterij BA21 wordt verder standaard geleverd met registratie van servicegegevens. Dit houdt in dat de batterij altijd de huidige temperatuur weet en het aantal oplaadcycli bijhoudt.

Neem contact op met LINAK als u meer wilt weten over de BA21, lithiumion-technologie of hoe uw toepassing hiervan kan profiteren.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

– Wij zijn geen orakel, maar we zijn wel experts in actuatortechnologie. Vraag ons gerust alles wat u hierover wilt weten.