Nieuws 30 juni 2016

Het belang van hygiëne

De gevolgen van HCAI in de gezondheidszorg wereldwijd.

Wat is HCAI?

Healthcare Associated Infections (HCAI) ofwel infecties die worden gerelateerd aan de gezondheidszorg, zijn infecties die patiënten kunnen oplopen als zij medisch of chirurgisch worden behandeld voor aandoeningen, en vormen het meest nadelige effect tijdens behandelingen.

HCAI is een groot probleem voor de veiligheid van patiënten, en de gevolgen hiervan kunnen leiden tot een langdurig verblijf in het ziekenhuis, langdurige invaliditeit, grotere resistentie van micro-organismen tegen antimicrobiële middelen, een massieve extra financiële last voor het gezondheidszorgsysteem, hoge kosten voor patiënten en hun families, en overmatige sterfte.

HCAI in ontwikkelde landen

Bron: Wereldgezondheidsorganisatie

Rekening houden met hygiëne in de toepassingen

De reeks controleboxen van LINAK voor de gezondheidszorg is standaard uitgerust met IPX6-wasbare bescherming. Dit houdt in dat de toepassing direct de wasstraat in kan terwijl de controlebox nog bevestigd is.

Bij het basisontwerp van de box is rekening gehouden met hygiëne. De box is zo ontworpen dat deze gemakkelijk kan worden gereinigd, met een minimaal aantal groeven en randen en een slim kabelmanagementsysteem. 

IPX6-wasbaar voor gemakkelijke reiniging.

Slim en reinigingsvriendelijk kabelmanagement.

Reinigingsvriendelijk ontwerp met een minimaal aantal groeven en randen.

Laat ons samenwerken om HCAI en de gevolgen hiervan te verminderen. Lees meer over het platform van LINAK controleboxen voor de gezondheidszorg op onze website LINAK.COM/SEGMENTS/MEDLINE-CARELINE.

Het platform van controleboxen voor de gezondheidszorg vormt onderdeel van het concept “Care for Tomorrow Today™” van LINAK.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

– Wij zijn geen orakel, maar we zijn wel experts in actuatortechnologie. Vraag ons gerust alles wat u hierover wilt weten.

Abonneren op nieuws van LINAK

Blijf geïnformeerd over hoe actuatortechnologie de megatrends van vandaag de dag volgt en de uitdagingen van morgen aangaat.