LINAK @ ORGATEC 2016
Nieuws 7 juli 2016

LINAK @ ORGATEC 2016

Een multifunctionele buitenomgeving van 260m² is in oktober een van de spectaculaire attracties op de ORGATEC-beurs van 2016 in Keulen, waar LINAK deelneemt onder de naam Design Meets Movement.

Combineer ergonomische beweging met het meest sublieme ontwerp, en verplaats dit allemaal naar buiten. Design Meets Movement – een door LINAK ontwikkeld concept waarbij toonaangevende ontwerpers uit Scandinavië betrokken zijn – wil verrassen, inspireren en conventioneel denken over verstelbare meubels uitdagen door interieurontwerp...naar buiten te verplaatsen.

Alles is mogelijk buiten
Op de 2016 ORGATEC presenteert Design Meets Movement twee verschillende buitenomgevingen die zijn gebouwd rondom twee van de vier seizoenen. Beide leggen de nadruk op creativiteit en innovatie door in functioneel meubilair een groen idee te integreren. Het elementaire concept is dat uw persoonlijke creatieve ruimte net zo goed buiten kan zijn, of u nu aan het relaxen bent, leest, werkt of eten bereidt.

De twee tuinachtige opstellingen, die een gebied van 260m² bestrijken, combineren alledaagse functies met esthetisch ontwerp. De ontwerpers demonstreren, trouw aan de Scandinavische ontwerptraditie, creatieve faciliteiten voor de buitenkeuken, kantoorruimtes en woonruimtes die de kloof tussen comfort binnen en de ruimte buiten overbruggen.

Locatie ORGATEC
LINAK neemt deel onder de naam Design Meets Movement; u vindt ons van 25 tot 29 oktober in de gang tussen hal 10 en 11 op ORGATEC.

Noteer dit evenement in uw agenda:
Outlook (iCal) | Google Calendar.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

– Wij zijn geen orakel, maar we zijn wel experts in actuatortechnologie. Vraag ons gerust alles wat u hierover wilt weten.

Abonneren op nieuws van LINAK

Blijf geïnformeerd over hoe actuatortechnologie de megatrends van vandaag de dag volgt en de uitdagingen van morgen aangaat.