Nieuws 21 september 2016

Wat klanten zeggen over Kick & Click

Wij hebben een aantal belangrijke klanten van LINAK die bureausystemen kopen, gevraagd hoe zij denken over de innovatieve montageoplossing Kick & Click. De antwoorden zijn ondubbelzinnig en worden hier gepresenteerd.

Kent u de innovatieve oplossing Kick & Click voor montage van bureaus nog? Deze oplossing is nu een jaar op de markt en heeft wereldwijd zeer positieve feedback gekregen. Wij hebben wereldwijd een aantal uitspraken van belangrijke klanten verzameld, en dit is wat zij zeggen. 

Wil u meer weten over de innovatieve montageoplossing?

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

– Wij zijn geen orakel, maar we zijn wel experts in actuatortechnologie. Vraag ons gerust alles wat u hierover wilt weten.

Abonneren op nieuws van LINAK

Blijf geïnformeerd over hoe actuatortechnologie de megatrends van vandaag de dag volgt en de uitdagingen van morgen aangaat.