Nieuws 28 september 2016

Overal ter wereld voegen ontwerpers en architecten beweging toe aan hun ontwerpen

Wij introduceren met groot plezier onze nieuwe website: www.design-meets-movement.com. Design Meets Movement is een entiteit die is gevormd door LINAK en behelst de inbreng van 's werelds meest creatieve en innovatieve ontwerpers van verstelbare meubels.

Architecten en ontwerpers in samenwerking met LINAK
Als expert in soepele en duurzame beweging geniet LINAK het voorrecht om samen te kunnen werken met een groot aantal vakbekwame talenten en vooruitstrevende organisaties. U kunt deze samenwerking zien in de vorm van innovatieve ontwerpprojecten, tussen gevestigde en gerenommeerde ontwerpers en Design Meets Movement, aangestuurd door LINAK. Dit allemaal binnen categorieën zoals kantoor, comfort meubilair, keuken, etc.

Nieuwe manieren van denken over verstelbaar meubilair
Design Meets Movement wil verrassen, inspireren en conventioneel denken over verstelbare meubels uitdagen door interieurontwerp in beweging te brengen. Wij hopen dat architecten en ontwerpers overal ter wereld zien dat implementatie van beweging in hun toekomstige meubelprojecten en de samenwerking hierbij met Design Meets Movement veel voordelen biedt. Als dit het geval is, dan zullen onze experts binnen elektrische beweging graag helpen en samen beweging toevoegen aan ontwerp. Dit is waar ‘design meets movement’.

Wilt u ervaren wat Design Meets Movement inhoudt?
LINAK neemt onder de naam Design Meets Movement deel aan de ORGATEC-beurs van 2016 waar conventioneel denken over verstelbaar meubilair wordt uitgedaagd, door interieurontwerp naar buiten te verplaatsen. De indeling van de stand voor de beurs is ontworpen door de bekende Deense ontwerper Tine Mouritsen, die eerder twee projecten heeft ontworpen in samenwerking met LINAK, die u kunt zien op de website www.design-meets-movement.com.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

– Wij zijn geen orakel, maar we zijn wel experts in actuatortechnologie. Vraag ons gerust alles wat u hierover wilt weten.

Abonneren op nieuws van LINAK

Blijf geïnformeerd over hoe actuatortechnologie de megatrends van vandaag de dag volgt en de uitdagingen van morgen aangaat.