Nieuws 4 oktober 2016

Pas uw keuken aan met uw smartphone

De innovatieve Bluetooth Adapter van LINAK krijgt nu een keuken-app voor mobiele apparaten. Deze biedt keukeneigenaren de optie om de hoogte van het werkblad van hun keuken te verstellen – met gebruik van hun smartphone of tablet.

LINAK zorgt voor een soepele en stille afstelling in moderne keukentoepassingen. Maar een nieuwe app van LINAK doet daar nog een schepje bovenop. Met de LINAK Bluetooth® Adapter in combinatie met een fonkelnieuwe keuken-app kunnen eindgebruikers de hoogte van hun keukentafel verstellen met een mobiel apparaat! 

Neem een app voor keukens
De nieuwe keuken-app voor tablets en smartphones is verkrijgbaar voor iOS- en Android-systemen.

Deze app is uitgerust met functies zoals weergave van de huidige hoogte van het tafelblad, evenals omhoog- en omlaag-knoppen op het scherm van uw smartphone. Zelfs in het onwaarschijnlijke geval van een systeemstoring zal de app de aard van de fout tonen om de eindgebruiker te helpen nauwkeurige ondersteuning te krijgen.

En niet minder belangrijk: de app biedt u een uitstekende manier om beweging in de keuken te demonstreren. De nieuwe app is ook absoluut een uitstekend middel om te showen met het systeem. Een keuken omhoog zetten en neerlaten met een smartphone trekt veel aandacht en fungeert als een magneet. 

Bruikbaar tijdens werking en bij installatie
Heel gemakkelijk beginnen. U hebt alleen maar de Bluetooth® Adapter van LINAK nodig en u hoeft alleen maar de app te downloaden vanuit de App Store of Google Play. De app zelf is gratis en de adapter is verkrijgbaar bij LINAK.

Zodra de app is gedownload en geactiveerd, biedt de keuken-app eindgebruikers het volgende:

  • Een volledig functioneel bedieningsdisplay met aandrijving omhoog en omlaag
  • Een display dat de huidige hoogtepositie toont
  • Gemakkelijke ondersteuning - toont fouten met foutcodes en koppelingen naar relevante websites van LINAK
  • Bluetooth Low Energy Technology
  • Een keuze uit acht talen

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

– Wij zijn geen orakel, maar we zijn wel experts in actuatortechnologie. Vraag ons gerust alles wat u hierover wilt weten.