Op Interzum 2017 in Keulen maakt LINAK gebruik van VR
Nieuws 15 mei 2017

Op Interzum 2017 maakt LINAK gebruik van VR

Een buitengewone ervaring wacht onze gasten dit jaar op de meubel- en ontwerpbeurs Interzum in Keulen. LINAK nodigt gasten uit voor een virtuele rondleiding op onze eersteklas-productielocatie waar actuatoren worden gemaakt voor verstelbaar meubilair.

Indien u al zaken doet met LINAK, dan weet u dat wij continu werken aan verbetering van de kwaliteit, de service en de algehele prestatie. Wij streven ernaar de ervaring van het gebruik van onze producten te verbeteren – zowel voor onze klanten als voor de eindgebruikers – en wij willen u laten zien hoe wij dat doen, op elk moment wanneer dat maar mogelijk is.

Op de Interzum-beurs van dit jaar in Keulen bieden wij u een dergelijke verbeterde ervaring. Behalve dat u kennis kunt maken met een aantal nieuwe producten, zoals de hefkolom DL19, het bedieningspaneel DPG en de dubbele actuator TD4, kunt u ook deelnemen aan een rondleiding in onze productiefaciliteit… in Denemarken!

Kom ons op de beurs bezoeken in de ronde stand E019 D018 in hal 7.1, zet uw VR-headset op en doe de rondleiding.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

– Wij zijn geen orakel, maar we zijn wel experts in actuatortechnologie. Vraag ons gerust alles wat u hierover wilt weten.

Abonneren op nieuws van LINAK

Blijf geïnformeerd over hoe actuatortechnologie de megatrends van vandaag de dag volgt en de uitdagingen van morgen aangaat.