Nieuws 1 juni 2017

Focus op de reis van de gebruiker bij introductie van de nieuwe website van LINAK

Een nauwe samenwerking met klanten is al vele jaren lang een onderdeel van het DNA van LINAK. Dit was ook van toepassing op de hernieuwde lancering van www.linak.com – de website van het bedrijf. De focus ligt op bruikbaarheid en gemakkelijke online toegang tot de wereld van actuatortechnologie

Na uitvoerige analyses, workshops en bruikbaarheidstests met klanten en andere belanghebbenden is een nieuwe aanwezigheid van LINAK op het web verschenen. De reis van de klant stond centraal tijdens het gehele proces, en er zijn ten minste drie dingen die de online gasten van ons digitale universum als nieuw en/of verbeterd zullen opvallen:

  • Introductie van de term ‘branches’
  • Verbeterde zoekmachine/functie
  • Verbeterd responsief ontwerp

Gebruikers die vertrouwd zijn met het online universum van LINAK zullen opmerken dat de visuele presentatie van het bedrijf ook veranderd is. Ook dit ondersteunt de verbeterde bruikbaarheid van de website. Alles bij elkaar genomen hopen wij dat LINAK en onze producten door klanten online gemakkelijker kunnen worden gevonden en toegankelijker zijn.

‘Branches’ – een nieuw navigatieniveau
Elektrisch lineaire aandrijfsystemen en oplossingen die worden gebruikt in een aantal zeer veelzijdige toepassingen – van bureaus tot ziekenhuisbedden, maaidorsers of industriële machines. Er is een aantal gemakkelijk te begrijpen branches geïntroduceerd waarmee het gemakkelijker is om door de site te navigeren en de vele toepassingen te vinden.

Krijg betere zoekresultaten
De vernieuwde website is ook uitgerust met een verbeterde zoekfunctie. De zoekmachine produceert niet alleen mogelijke resultaten terwijl u schrijft, maar categoriseert de treffers ook dusdanig dat u een duidelijker beeld van de meerdere zoekresultaten krijgt.

Responsief ontwerp voor een responsief bedrijf
Meer en meer gebruikers gaan naar websites via mobiele apparaten. LINAK zorgt daarom natuurlijk voor een optimale kijkervaring op de gangbare platforms. Dit houdt in dat de online content van LINAK op uw telefoon of tablet net zo gemakkelijk toegankelijk is als op uw computer.

Tijdens 2017 is de nieuwe online aanwezigheid (architectuur en visueel ontwerp) in de wereld van LINAK uitgerold – met als begin linak.com. Als u hierover vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

– Wij zijn geen orakel, maar we zijn wel experts in actuatortechnologie. Vraag ons gerust alles wat u hierover wilt weten.

Abonneren op nieuws van LINAK

Blijf geïnformeerd over hoe actuatortechnologie de megatrends van vandaag de dag volgt en de uitdagingen van morgen aangaat.