Nieuws 3 november 2017

Kiezen voor elektrisch op de Agritechnica 2017

LINAK presenteert de toekomst van elektrische actuatoroplossingen voor zware machines in de mobiele landbouw. Precieze positionering met CAN-bus-besturing en proportionele besturingen kunnen het verschil maken voor slimme landbouw.

Efficiëntie en automatisering zijn bij de ontwikkeling van moderne landbouwmachines twee essentiële aandachtsgebieden. Toepassingen moeten in elke situatie gemakkelijk en intuïtief kunnen worden bestuurd en in staat zijn om een betrouwbare en precieze beweging te produceren.

Op de handelsbeurs Agritechnica in Hannover van dit jaar kunt u zien waarom een belangrijk deel van de toekomst in de mobiele landbouw elektrisch is. 

LINAK zal de toekomst van CAN-bus-actuatoren presenteren – het technologische hoogtepunt van 40 jaar ervaring met integratie van elektrische beweging in zware machines. Wij zijn er vooral trots op dat wij u de fonkelnieuwe lineaire actuator LA33 kunnen presenteren, die perfect inpasbaar is waar meer kracht nodig is vereist maar de ruimte beperkt is.

Kom en probeer het zelf uit. U kunt deze vinden in de LINAK ‘Game Zone’, samen met onze nieuwe proportionele besturingseenheid. 

Wij zien ernaar uit u te ontmoeten op onze stand (B29, Hal 17) tussen 12 en 18 november.

Laat ons gezamenlijk uw toepassingen verbeteren en uw bedrijf vooruit helpen! 

Integreren. Verhogen. Vooruitgaan. Gezamenlijk

 

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

– Wij zijn geen orakel, maar we zijn wel experts in actuatortechnologie. Vraag ons gerust alles wat u hierover wilt weten.

Abonneren op nieuws van LINAK

Blijf geïnformeerd over hoe actuatortechnologie de megatrends van vandaag de dag volgt en de uitdagingen van morgen aangaat.