Nieuws 2 april 2019

Interzum 2019 - Comfort ontworpen met u in gedachten

Onder het thema ‘movement together’ nodigt LINAK klanten, leveranciers en vrienden uit voor de handelsbeurs Interzum 2019 in Keulen. Hier volgt wat wij zullen presenteren en waar onze gasten naar uit kunnen zien.

- wij nodigen u hierbij uit. Laten wij samen beweging creëren.

Verstelbaarheid speelt een steeds grotere rol voor het interieur thuis. Elegante comfortmeubels, zoals verhoogde bedden, zijn verstelbaar gemaakt met speciaal ontworpen, elektrische actuatorsystemen.

Actuatorsystemen van LINAK® zijn niet alleen soepel en geluidsarm, maar ook uitgerust met een grote verscheidenheid aan functies. Neem bijvoorbeeld de mogelijkheid van massage, verlichting onder het bed, besturing met mobiele app's, of het gebruik van de geheugenpositiefunctie om favoriete posities op te slaan. Alles past naadloos in uw sublieme bedontwerpen om voor de gebruiker het hoogste comfortniveau te realiseren. 

Op de handelsbeurs Interzum 2019 in Keulen kunt u met onze geavanceerde actuatortechnologie optimale beweging voor uw comfortmeubilair verkennen, onderzoeken, combineren, ontwerpen en creëren. Daarnaast laten wij u zien hoe met digitalisering de aanpasbaarheid, besturing en uiteindelijk de gebruikerservaring wordt geperfectioneerd. 

Wij zien ernaar uit om uw gedachten en ideeën te horen en met u te praten over hoe wij het comfortabele wonen van morgen kunnen omarmen. Laten wij samen beweging creëren.

Wij zien ernaar uit u te ontmoeten in onze stand (Hal 7.1, Stand E019) tussen 21 en 24 mei.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

– Wij zijn geen orakel, maar we zijn wel experts in actuatortechnologie. Vraag ons gerust alles wat u hierover wilt weten.