Nieuws 2 april 2019

Interzum 2019 - laten wij samen beweging verkennen

Onder het thema ‘movement together’ nodigt LINAK klanten, leveranciers en vrienden uit voor de handelsbeurs Interzum 2019 in Keulen om kennis te maken met het nieuwste op het gebied van actuatortechnologie voor verstelling van moderne bureaus op kantoor.

- hierbij bent u uitgenodigd. Laten wij samen beweging creëren.

Het is steeds belangrijker geworden om met een aantrekkelijke werkplek en inspirerende werkomgeving werknemers met de hoogste kwalificaties aan te trekken. Als gevolg hiervan is de vraag naar in hoogte verstelbare bureaus in de laatste tien jaar sterk gestegen. Intuïtief ontwerp, soepele beweging, geluidsarme werking evenals digitale integratie waren nog nooit zo belangrijk.

Tijdens de komende Interzum-handelsbeurs in Keulen zullen wij het nieuwste presenteren op het gebied van verstellingssystemen voor professionele bureaus, en nieuwe functies combineren met ons uitgebreide productassortiment hefkolommen, bedieningspanelen en digitale oplossingen, zodat u zich kunt onderscheiden van de rest.

Wij zien ernaar uit u te ontmoeten in onze stand (Hal 7.1, Stand E019) tussen 21 en 24 mei. Laten wij samen ideeën uitwisselen en de toekomst van beweging verkennen.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

– Wij zijn geen orakel, maar we zijn wel experts in actuatortechnologie. Vraag ons gerust alles wat u hierover wilt weten.