Nieuws 11 april 2019

Actuatoren van LINAK vereenvoudigen de setup van industriële fabricage

De manoeuvreerbaarheid optimaliseren van producten voor industriële fabricage kan complex zijn. Een Franse ondernemer heeft echter ondervonden dat elektrische verstellingsoplossingen een aanzienlijke verbetering betekenen voor het integratieproces.

De Franse ondernemer Frederic Mazoyer heeft zijn bedrijf MZR opgericht in 2006. Het bedrijf specialiseert zich in het maken van bewegingsoplossingen voor industriële fabricage – in sommige gevallen projecten waarbij pneumatica en hydraulica zijn betrokken. 

Maar toen ontdekte Mazoyer elektrische actuatoren met Integrated Controllers (IC) van LINAK®. Het was ineens heel gemakkelijk om een precieze en krachtige beweging in machines te installeren, en in veel gevallen ook veel flexibeler. 

Lees de volledige case story over hoe MZR aan industriële fabricage en automatisering een nieuw gezicht gaf, zodat klanten betere bewegingsoplossingen kregen waarmee integratie, installatie en onderhoud veel gemakkelijker is.

 

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

– Wij zijn geen orakel, maar we zijn wel experts in actuatortechnologie. Vraag ons gerust alles wat u hierover wilt weten.

Abonneren op nieuws van LINAK

Blijf geïnformeerd over hoe actuatortechnologie de megatrends van vandaag de dag volgt en de uitdagingen van morgen aangaat.