Nieuws 19 augustus 2019

Een kijkje achter de schermen van LINAK - How It’s Done

In juni zijn wij naar ons Hoofdkantoor in Denemarken afgereisd voor het filmen van het productieproces voor het TV programma How It’s Done. Op zaterdag 7 september maakten wij ons TV debuut op RTL Z.

Wij krijgen regelmatig de vraag hoe onze producten worden gemaakt, toen wij dan ook de kans kregen om mee te doen aan het programma How It's Done, hebben we deze kans direct aangenomen. Wij waren meteen enthousiast en zijn alles in het werk gaan stellen om voor het TV programma te gaan filmen. 

In de video laten we zien hoe onze hefkolom de DL6 wordt gemaakt. Van het maken van de motor, tot het in elkaar zetten van de kolom, wij laten het u zien! Daarnaast laten we de verschillende mogelijkheden zien die er met actuator verstellingen.

Neem een kijkje in onze world of actuators en ontdek hoe wij onze producten maken en de vele toepassingen die ermee mogelijk zijn.
Zie hier het eindresultaat van de video.