Contact us here
Nieuws 16 september 2015

Innovatieve bureaumontage met Kick & Click

LINAK introduceert een slimme en intuïtieve oplossing voor montage van Desklift kolommen op het tafelblad van bureaus. Geen gereedschappen, geen schroeven - het is de innovatieve manier van montage die Kick & Click™ uniek maakt.

Innovatieve bureaumontage met Kick & Click

Gewoonlijk zijn 12 schroeven nodig om de twee kolommen van een bureau aan het topframe van het bureau te bevestigen. Maar dit verandert met de introductie van Kick & Click. Het systeem Kick & Click van LINAK klikt de onderdelen samen zonder gebruik van gereedschap of schroeven!

Dit gaat snel, gemakkelijk en intuïtief. Kick & Click is slim denken.

Bekijk deze gloednieuwe video over Kick & Click.

Ontwerpvrijheid
Kick & Click is een echt modulair systeem. Het is compatibel met alle acht LINAK kolommen met motorhuis, waarbij het ontwerp van het uiteindelijke bureau aan de fabrikant wordt overgelaten. Kick & Click is verkrijgbaar in drie uitvoeringen en is daarom geschikt voor diverse bureaugroottes en bureau-ontwerpen.

Verder biedt deze oplossing ook de mogelijkheid om kolommen centraal of uit het midden te plaatsen. Dit houdt in dat u met Kick & Click zowel T- als C-bureaus kunt ontwerpen.            

Kabels verborgen
En last but not least: Kick & Click oogt goed omdat kabels zijn verborgen. Alle kabels worden gemakkelijk verborgen in de rail van Kick & Click. Hier kunt u alle kabels verbergen zonder gebruik van gereedschap of kabelclips. Dit is ook gemakkelijk, snel en intuïtief.

Wilt u meer weten? Ga naar de pagina LINAK Kick & Click.