Contact us here
Nieuws 18 september 2015

5 jaar garantie op producten van DESKLINE

DESKLINE verlengt de garantie voor fabricagefouten in DESKLINE producten om tot uitdrukking te brengen dat wij een groot vertrouwen stellen in de hoge kwaliteit van LINAK.

5 jaar garantie op producten van DESKLINE

In mei 2015 werd de garantie op fabricagefouten voor producten van DESKLINE® van drie jaar verlengd tot vijf jaar*.

Dit houdt in dat er gedurende een periode van vijf jaar na aankoop een garantie rust op fabricagefouten in de producten van DESKLINE. Wij geloven in onze producten en onze kwaliteit. Daarom verwachten wij dat uw LINAK actuator de garantieperiode ‘overleeft’.

Het feit is dat het hoogst onwaarschijnlijk is dat u deze garantie hoeft te gebruiken vanwege onze uitzonderlijke lage DPPM (aantal defecte onderdelen per miljoen). Wij bereiken onze goede DPPM-cijfers met hoogwaardige onderdelen, semiautomatische productie, competent en ervaren personeel evenals strenge tests. Elk actuatorsysteem wordt voor 100% getest op alle functies voordat het de fabriek verlaat. Nieuwe producten en monsters uit het bestaande assortiment worden voortdurend onderworpen aan een reeks grondige tests onder allerlei extreme omstandigheden.

Wij zijn trots op onze goede kwaliteit en gaan voor niets minder dan perfectie - en dat zou u ook moeten doen. Daarom geloven wij dat een garantie van 5 jaar de volgende stap voor onze DESKLINE producten is.

U kunt meer lezen over de garantie van 5 jaar.

… Omdat kwaliteit ertoe doet

Zie zelf hoe DESKLINE producten een hoge kwaliteit bereiken.

*Batterijen hebben standaard een garantie van 12 maanden.

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.