Contact us here
Nieuws 19 oktober 2015

Care For Tomorrow Today

Wij nodigen u uit om samen met ons een nieuwe dimensie te geven aan de toekomst van gezondheidszorg. Bezoek ons op de MEDICA van 16 t/m 19 november 2015.

Care For Tomorrow Today
Een vergrijzende bevolking, een stijging van welvaartsziekten en chronische lage rugpijn leiden tot een onevenwichtige verhouding tussen het aantal mensen dat zorg nodig heeft en het aantal dat die zorg levert. Dit vraagt om innovatieve technologie die is gericht op het verbeteren van ergonomie en het verbeteren van efficiëntie, veiligheid en comfort voor patiënten en zorgverleners.

Wij geven u beweging en Intelligent Care-oplossingen voor uw toepassing in de gezondheidszorg.

Bezoek ons op de MEDICA 2015 om onze bedden, patiëntliften, medische wagens en behandelbanken/tafels voor de gezondheidszorg te bekijken. Ervaar zelf hoe onze producten bijdragen aan een veilige verzorging van de patiënt, efficiëntie, comfort en verbeterde ergonomie.

U wilt ook zeker niet de onthulling missen op onze MEDICA-stand! Beleef het mee om 11:00 a.m. lokale tijd op 16 november.

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.