Contact us here
Nieuws 4 februari 2016

De flexibele oplossing voor balenpersen

Een hoog aanpasbaarheidsniveau in de actuator LA36 is slechts één van de redenen waarom Kverneland besloot actuatortechnologie te integreren in hun nieuwe generatie balenpersen.

De flexibele oplossing voor balenpersen

Elke balenpers van Kverneland, die overal ter wereld vlekkeloos moet functioneren, is gefundeerd op een decennialange ervaring in machineontwerp. Met de nieuwste generatie balenpersen van Kverneland is een ongeëvenaarde prestatie gegarandeerd en kan worden gewerkt met een breed scala aan gewastypes.

Het innovatieve ontwerp van FastBale biedt een hoge veelzijdigheid en de keuzemogelijkheid om voor het werk diverse modi te kiezen, afhankelijk van de verschillende gewastypes en de eisen die de gebruiker stelt.

Met unieke functies biedt FastBale een uiterst flexibele oplossing voor alle eisen die worden gesteld aan het persen en wikkelen van balen, terwijl tegelijkertijd het comfort en de productiviteit van de bestuurder worden vergroot.

In deze balenpers van Kverneland is een actuator LA36 van LINAK ingebouwd. Lees hier het volledige verhaal en ontdek meer over hoe Kverneland de technologie van LINAK gebruikt in hun nieuwe generatie balenpersen.

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.