Contact us here
Nieuws 15 februari 2016

Snelle, gemakkelijke en intuïtieve montage van bureaus

Sinds de introductie van Kick & Click™ hebben wij van onze klanten steeds geweldige feedback gekregen. De simpele reden is dat met Kick & Click de montage van een bureau heel gemakkelijk en snel kan worden uitgevoerd.

Snelle, gemakkelijke en intuïtieve montage van bureaus

Gewoonlijk zijn 2x6 schroeven nodig om twee kolommen aan het topframe van het bureau te bevestigen. Met Kick & Click zijn geen schroeven of gereedschappen nodig. De onderdelen van het systeem Kick & Click worden eenvoudigweg via duwen met de hand en voet (kick) en vastklikken (click) samengevoegd. Dit betekent een besparing voor onze klanten.

Aanzienlijke tijdbesparing
Het systeem Kick & Click is snel en veel gemakkelijker te monteren in vergelijking met traditionele systemen. Dit geldt ook als u Kick & Click vergelijkt met de huidige manier waarop de kolommen van LINAK® worden bevestigd aan een topframe. De heer V. Brokop van Giesselmann, producent van frames voor in hoogte verstelbare bureaus, heeft het nieuwe systeem Kick & Click getest.

“Ik schat dat wij per gemonteerd bureau circa 10 tot 12 minuten besparen. 10 tot 12 minuten lijkt niet veel, maar als wij een order hebben voor bijvoorbeeld 150 bureaus, dan besparen wij circa 25 uur. Dat is heel veel!"

Het is de innovatieve montagemethode die dit zo uniek maakt. Het simpele feit dat wij voor de montage van de kolommen van 12 schroeven naar geen schroeven zijn gegaan, heeft tot gevolg dat de montagetijd tot 50% korter is.

Kick – Click – Klaar
Nieuwsgierig hoe snel het kan worden gedaan? Bekijk de video en zie hoe snel en gemakkelijk een bureau wordt gemonteerd. Het systeem Kick & Click bestaat uit weinig onderdelen en is met voorgemarkeerde posities intuïtief te monteren.

Lees meer over Kick & Click.

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.