Contact.ContactUsHere
Nieuws 26 februari 2016

Nieuwe aanvullingen voor systeemoplossingen van TECHLINE

De systeemoplossingen van TECHLINE omvatten nu drie extra opties voor de zware hefsystemen LA36 en LA37 met Integrated Controller (IC). De extra keuzes omvatten een Bluetooth-ontvanger, een RF-ontvanger of directe besturing via een handbediening.

De zware hefsystemen LA36 en LA37 voegen zich nu bij de LA14 en de LA25 als actuatoren met de draadloze besturingsopties Bluetooth en RF.

Dit houdt in dat de LA36 en de LA37 met Integrated Controller (IC) kunnen worden bestuurd via de twee draadloze opties van Bluetooth en de app LINAK® Control, die u kunt downloaden naar mobiele telefoons en tablets, of via RF en een afstandsbediening. Het is ook mogelijk om de actuatoren te besturen door een handbediening rechtstreeks aan te sluiten op de actuatoren.

De nieuwe systeemoplossingen van TECHLINE, waaronder LA36 of LA37 met IC, bieden:

  • Gemakkelijke montage
  • Draadloze besturing via Bluetooth en de app LINAK® Control
  • Draadloze besturing via RF en een afstandsbediening
  • Directe besturing via een handbediening

Daarom zijn deze toevoegingen voor de systeemoplossingen relevant voor klanten die op zoek zijn naar een heavy-duty actuatoroplossing die voorziet in Plug & Play - gemakkelijke en snelle installatie evenals draadloze besturingsopties.

En wat meer is: de LA36 en de LA37 zijn een nieuwe variëteit in de systeemoplossingen van TECHLINE®. De LA14 en de LA25 zijn compact en toepasbaar in krappe ruimtes. De LA36 en de LA37 met Bluetooth of RF zijn daarentegen in het bijzonder geschikt voor heavy-duty toepassingen.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.