Contact us here
Nieuws 11 april 2016

Voeg gezondheid toe aan uw merk met LINAK Desk Control

Een klein stukje software dat bureaus verbindt met uw personal computer kan ertoe bijdragen dat uw bedrijfsmerk wordt geassocieerd met een gezonde leefstijl. De Spaanse fabrikant Forma 5 van bureaus heeft hun bedrijfslogo toegevoegd aan hun licentie van LINAK Desk Control, en heeft geconstateerd dat hun naamsbekendheid groter is geworden.

Voeg gezondheid toe aan uw merk met LINAK Desk Control

Forma 5, een visionaire Spaanse fabrikant van kantoormeubilair, wilde dat klanten enthousiast raakten over de in hoogte verstelbare bureaus die zij verkochten en deze werkelijk gingen gebruiken.

Het bedrijf heeft Desk Control van LINAK toegevoegd aan hun in hoogte verstelbare bureaus en geconstateerd dat het gebruik van de gezondheidsbevorderende verstelbaarheid is toegenomen. Wat opvallender is: Forma 5 heeft geconstateerd dat de merkbekendheid onder klanten in meer dan 40 landen is toegenomen. De reden hiervoor is niet alleen een superieur product.

Wij kozen de aangepaste uitvoering van de software Desk Control voor onze bureaus. Dus elke keer dat de kleine sta-zit-herinnering verschijnt, ziet de werknemer het Forma 5-logo,” zegt Rubén Fernández, Export Director voor Forma 5. 

Ondersteun uw merk
Het Forma 5-logo verschijnt elke dag een aantal keer op elk bureau en wordt daardoor duizenden keren getoond aan honderden werknemers per dag. Dit helpt natuurlijk om de naam Forma 5 te verbinden aan de tafel, en aan de gezondheidsbevorderende functie van het bureau. 

De beschikking over Desk Control in een aangepaste uitvoering maakt duidelijk verschil voor ons. Wij wilden meer dan alleen een meubelstuk verkopen, en dit heeft ons zeker geholpen om een meer proactieve rol te spelen bij het bevorderen van de ergonomie en andere gezondheidsaspecten,” zegt Fernández. 

Wees onderdeel van de strategie
Forma 5 is een internationaal bedrijf dat in meer dan 40 landen actief is. Met een exportcijfer van meer dan 50 procent geniet het bedrijf bijna wereldwijd over merkbekendheid. Rubén Fernández is er zeker van dat de aangepaste software Desk Control van LINAK nog meer merkwaarde zal toevoegen aan de Spaanse fabrikant. 

Het is voor ons een geweldige mogelijkheid om ons merk op bureaus overal ter wereld te tonen. Dit vergroot de naamsbekendheid absoluut.”
Voor Forma 5 is integratie van Desk Control echter meer dan een toevallige marketingcampagne. Volgen Fernández vormt dit onderdeel van de algehele bedrijfsstrategie.

Visuele kwaliteit, esthetiek, solide industrieel ontwerp en natuurlijk hoogwaardige grondstoffen zijn absoluut de trefwoorden voor producten van Forma 5. En dat geldt ook voor innovatieve technologie, milieu, werkomgeving en ergonomie. Dit vormt werkelijk de kern van ons bedrijf. Daarom is Desk Control van LINAK zo perfect toegesneden op onze strategie,” voegt hij eraan toe.

Neem verantwoordelijkheid voor ergonomie
De software Desk Control werkt als een herinnering om het gebruik van de in hoogte verstelbare tafel te vergroten. Deze software is gebaseerd op onderzoek dat aantoont dat verandering van houding tijdens een normale werkdag de gezondheid bevordert. Niet alleen wordt de bloedsomloop gestimuleerd, maar ook worden rugpijn en verslechtering van de ruggengraat voorkomen. 

Wij nemen ergonomie serieus. Wij zijn van mening dat ons bureau met Desk Control voor onze klanten bijdraagt aan het terugdringen van kostbare ziektedagen,” zegt Rubén Fernández en vervolgt:“Ik weet dat het werkt! Ik heb geprobeerd te werken achter een normaal bureau, achter een in hoogte verstelbaar bureau zonder Desk Control en tot slot achter een bureau met Desk Control. Ik ben ervan overtuigd dat ik nooit terug zal gaan naar de eerste twee bureaus.

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.