Contact us here
Nieuws 19 april 2016

Verhoog de kwaliteit van het leven op het werk

Als een bedrijf dat is gefundeerd op de wens om wereldwijd beweging te brengen naar werkplekken, was het niet meer dan natuurlijk voor de Amerikaanse onderneming KOR Industries om Desk Control van LINAK toe te voegen aan hun producten. De op maat gemaakte software voor in hoogte verstelbare bureaus kwam onlangs beschikbaar in een aanpasbare versie, waardoor het voor bedrijven als KOR mogelijk werd om gezondheid op het werk nóg meer te bevorderen.

Verhoog de kwaliteit van het leven op het werk

KOR Industries is opgericht in 2015 om een nieuwe familie verstelbare bureaus te ontwikkelen. Hoewel het merk nieuw is, worden alle producten ontworpen en technisch ontwikkeld door een team van veteranen uit de industrie, ergonomische experts en engineers.

De missie en drijvende kracht voor dit snel groeiende bedrijf concentreert zich op de verbetering van welzijn, vitaliteit en kwaliteit van leven voor hun klanten. 

Stem Desk Control af op uw ontwerp
Met de software LINAK Desk Control kunnen producenten van bureaus en werkstations de gebruikersinterface aan hun wensen aanpassen. Dit heeft KOR onmiddellijk geïnspireerd om contact op te nemen met LINAK voor hulp bij het aanpassen van de software Desk Control aan hun specifieke wensen.
 
Wij kozen voor een partnerschap met LINAK omdat hun producten de beste in de wereld zijn. Omdat andere bedrijven niet de criteria bieden die voldoen aan onze merk- en productnormen,” zegt Tim Dobson, President en medeoprichter van KOR.
 
“Wij doen geen concessies aan zorgvuldigheid en wij willen dat mensen ons merk waarderen en meer klanten naar ons toe sturen omdat zij in het merk geloven evenals in de relatie die wij met hen hebben opgebouwd. LINAK heeft de meest verfijnde componenten die met onze producten kunnen worden gecombineerd.” 

Partnerschappen zorgen voor producten die nóg beter zijn
Bij LINAK is de filosofie dat een nauwe samenwerking de kortste weg is naar een perfecte oplossing. Van begin tot eind was het proces voor aanpassing van de software opmerkelijk kort, en Tim Dobson was erg blij met het resultaat.

Wij wisten dat wij de aangepaste versie zo snel mogelijk op de markt wilden hebben. Het team van LINAK heeft een naadloos proces gecreëerd. Wij hebben rechtstreeks samengewerkt met personen van verkoop, operaties en klantenservice - iedereen is goed geïnformeerd en hulpvaardig. Het voelt als een familie

Gebruik uw merk om een goede gezondheid te bevorderen
Voor KOR dwingt personal tracking u niet proactief te zijn, maar wordt dit eerder een onderdeel van uw levensstijl. Tijdens de weg voorwaarts is de focus op de groei van slimme technologie in onaangeboorde markten en de toegang van klanten tot veranderingen in hun levensstijl, direct onder hun handbereik. 

LINAK Desk Control™ werkt met alle systemen van DESKLINE®. Neem contact met ons op voor specificaties en andere innovatieve oplossingen voor moderne werkplekken. 

LINAK heeft DESK CONTROL™ geïntroduceerd in 2014 om klanten softwaretechnologie te bieden die de gebruikerservaring individualiseert en die uw in hoogte verstelbare bureau kan aanpassen. De besturing herinnert u eraan om uw bureau te verstellen, houdt de tijd bij dat u staat en de hoeveelheid calorieën die u verbrandt. De software was succesvol, en als gevolg hiervan heeft LINAK de software onlangs aanpasbaar gemaakt
.