Contact us here
Nieuws 24 mei 2016

Nieuwe oplossing – designbureaus op drie poten met Kick & Click

U de vrijheid van ontwerp geven is essentieel voor LINAK. Dit wordt bevestigd met de introductie van een “3rd leg kit” - een pakket voor een derde poot voor Kick & Click - waarmee bureaus met drie poten kunnen worden ontworpen.

Nieuwe oplossing – designbureaus op drie poten met Kick & Click

Kent u het innovatieve systeem Kick & Click voor montage van bureaus nog? Kick & Click werd minder dan een jaar geleden geïntroduceerd, en sindsdien is de belangstelling voor en de vraag naar dit product gegroeid.

Daarom zijn wij er trots op dat wij de nieuwste ontwikkeling van het product kunnen introduceren: namelijk een oplossing voor design-bureaus met drie poten met Kick & Click.

De oplossing noemen wij: Kick & Click 3rd leg kit - een pakket voor een derde poot. Dit houdt dat u de montage van bureaus met drie poten nu snel, gemakkelijk en intuïtief kunt maken met Kick & Click.

Zoals de naam al aangeeft, is dit een ‘kit’ en kan dit niet worden gebruikt als een standalone-product. De oplossing is dat u een complete Kick & Click Adjustable hebt. Combineer deze bijvoorbeeld met een ‘3rd leg kit’. 

De ‘3rdleg kit’ bestaat uit een Kick & Click-basis, een ligger en telescopische rails.
De rails kan worden afgesteld tussen 1100 mm en 1700 mm, zodat verschillende bureaugroottes mogelijk zijn.

Een rijkdom aan opties
Of u nu bureaus met twee of drie poten wilt ontwerpen, of T- of C-bureaus, of grote of kleine bureaus, er zijn talloze mogelijkheden om dat te doen met Kick & Click. Met het toenemende aantal verschillende kolommen in de DESKLIFT (DL) portfolio zijn de opties eindeloos, en krijgen ontwerpers en fabrikanten een absolute ontwerpvrijheid. Omdat prachtige producten een prachtig design mogelijk maken!

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.