Contact us here
Nieuws 20 juli 2016

Bluetooth-adapter voor thuisbedden

Op basis van de nieuwste Bluetooth-technologie, compact, en gemakkelijk te monteren en te koppelen. Dit zijn slechts een paar van de voordelen die u ervaart wanneer u de nieuwe LINAK Bluetooth Adapter Bed aansluit op de controlebox CBH Advanced of de actuator TWINDRIVE TD3.

Bluetooth-adapter voor thuisbedden

Met de introductie van de Bluetooth® Adapter Bed voor thuisbedden heeft LINAK® de nieuwste generatie van Bluetooth-communicatie geïntegreerd, waarmee u de meest recente mobiele apparaten kunt verbinden met uw thuisbed.

De adapter is gebaseerd op Bluetooth Low Energy Technology (Versie 4.0+ van de Bluetooth-specificatie).

Met de Bluetooth Adapter Bed kunt u uw thuisbed draadloos verstellen via een app. U hoeft de Bluetooth Adapter Bed alleen maar aan te sluiten op uw controlebox CBH Advanced of de motorunit TWINDRIVE® TD3, en de Bed Control Memory App te downloaden, deze te koppelen aan uw systeem, en daarna bent u klaar om uw bed te verstellen via uw smartphone of tablet. 

Compact en gemakkelijk aan te sluiten
De Bluetooth Adapter Bed is een kleine en compacte unit. Dit houdt in dat deze onder het bed geen ruimte inneemt. Er is geen montage nodig – deze oplossing kunt u gemakkelijk aansluiten op de controlebox CBH Advanced of de motorunit TWINDRIVE TD3, zonder gebruik van kabels.

Dit was voorheen het geval met de bestaande Bluetooth2Lin Box. Met de nieuwe adapter wordt de oude oplossing uitgefaseerd, omdat deze niet langer concurrerend is.

En het koppelen (pairen) van de Bluetooth Adapter Bed met een telefoon of een tablet wordt intuïtief uitgevoerd. De adapter begint te knipperen (blauw) als deze aangesloten is, om aan te geven dat de adapter in de koppelingsmodus staat - gereed om te worden verbonden met een smartphone of een tablet. 

Gebruik uw telefoon of tablet om het bed te verstellen
Download de Bed Control Memory App en gebruik uw telefoon of tablet om uw thuisbed van LINAK te verstellen.

De app is uitgerust met dezelfde functies als een gewone handbediening, zoals vier geheugenposities, maar u kunt uw bed hiermee verstellen via uw tablet of smartphone.

De Bed Control Memory App is verkrijgbaar voor iOS- en Android-apparaten. Deze kan worden gedownload vanuit de App Store en Google Play, en is kosteloos.

De Bed Control Memory App downloaden voor iOS.

De Bed Control Memory App downloaden voor Android.

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.