Contact us here
Nieuws 12 oktober 2016

Breng het kantoor naar buiten - zie hoe dat kan op de ORGATEC-beurs van dit jaar

Vandaag de dag kan het kantoor overal zijn. In de trein, thuis, in een café, of zelfs buiten in de natuur. Bezoek ons tijdens de komende ORGATEC-beurs en ervaar een selectie van inspirerende verstelbare meubels - allemaal in een buitenopstelling.

Breng het kantoor naar buiten - zie hoe dat kan op de ORGATEC-beurs van dit jaar
New Ways of Working - misschien hebt u erover gehoord? De trend beweegt zich naar meer innovatieve en flexibele oplossingen voor veranderbare werkplekken. Vandaag de dag kan het kantoor overal zijn en kunt u overal werken – zelfs buiten. Recent onderzoek richt zich feitelijk op de positieve effecten van werken buiten in de natuur. Het blijkt dat er een duidelijk verband is tussen een groene omgeving en het creatieve brein.

Bezoek ons op ORGATEC en zie hoe wij het thema van buiten werken interpreteren. Stelt u zich eens voor dat u werkt in een kas of in de zon ligt onder een parasol en uw e-mails controleert. Dit alles is mogelijk op de ORGATEC-beurs van dit jaar.

Zoek ons onder de naam Design Meets Movement. Wij bevinden ons in de gang tussen hal 10 en 11.

Wij zien ernaar uit u daar te zien.

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.