Contact.ContactUsHere
Nieuws 13 februari 2017

Kopenhagen Fur verbeterde de efficiëntie met de focus op ergonomie

Circa 800 werkstations op ’s werelds grootste bontveiling kregen een upgrade met de actuatoroplossingen van LINAK. Het gevolg was dat de efficiëntie in hoge mate toenam, het aantal ziektedagen van 4 tot 3,5 procent daalde en werknemers meer tevreden waren.

Kopenhagen Fur verbeterde de efficiëntie met de focus op ergonomie

In de afgelopen jaren heeft het in Denemarken gevestigde bontveilinghuis Kopenhagen Fur een upgrade gegeven aan al hun verstelbare werkstations. Elektrische actuatoroplossingen van LINAK hebben de handmatige verstelling met krukgreep vervangen, waardoor de sorteerders de werkstations heel gemakkelijk zelf kunnen verstellen – een taak die gewoonlijk de hulp van een collega vereiste.

De resultaten zijn opmerkelijk. Bekijk het volledige verhaal in de video hieronder.

Kopenhagen Fur verbeterde de efficiëntie met de focus op ergonomie

Feiten: 
Kopenhagen Fur is verreweg het grootste bontveilinghuis in de wereld. Circa 30 miljoen pelzen passeren elk jaar de kwaliteitssortering. Het veilinghuis, in eigendom van en beheerd door de associatie van Deense bontfokkers, had in 2015 een omzet van 1,5 miljard euro en een aandeel van 60% op de gehele wereldmarkt.

Ontdek meer over ergonomie in productiefaciliteiten.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.