Contact us here
Nieuws 14 februari 2017

Eenvoudige oplossingen voor balenpersen met actuatoren van LINAK

De actuatorsystemen van TECHLINE kunnen gemakkelijk worden geïntegreerd in balenpersbesturingen. Dit kan met standaardactuatoren of met de meer geavanceerde IC-actuatoren.

Eenvoudige oplossingen voor balenpersen met actuatoren van LINAK

Met gebruik van een actuatoroplossing van LINAK (standaard, IC en CAN-bus) voor balenpersen krijgt u gegarandeerd een professioneel systeem dat gemakkelijk kan worden geïmplementeerd en met de besturing en feedback die nu en in de toekomst is vereist.

Actuatoren van LINAK® bieden een uiterst precies positionerings- en feedbacksysteem, wat resulteert in een hoge mate van controle over de netremkracht. Nauwkeurige bevestiging van het net zorgt voor een hoge baaldichtheid en baalkwaliteit, en nauwkeurige besturing van het mes zorgt ervoor dat netten efficiënt worden doorgesneden.

Eenvoudige oplossingen voor balenpersen met actuatoren van LINAK

De actuatoren LA12, LA14 en LA36 van LINAK zijn typische voorbeelden van actuatoren die worden gebruikt in balenpersen. Deze actuatoren helpen bij de automatisering van:

  • Riemspanner voor regeling van de riemspanning
  • Messen om het net of de draad door te snijden
  • Besturing van de opname van stro (omhoog/omlaag)
  • Rem voor regeling van de spanning van het wikkelnet

Dankzij de LA36 van LINAK werden betrouwbaarheid en productiviteit toegevoegd aan het systeem van een nieuwe serie balenpersen van Kverneland. Lees hier het volledige verhaal.

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.