Contact us here
Nieuws 4 april 2017

Een breder scala aan draadloze handbedieningen voor thuisbedden van LINAK

De portfolio van draadloze handbedieningen van LINAK voor verstelbare thuisbedden groeit snel. Profiteer van Bluetooth® en functies zoals achtergrondverlichting van het toetsenblok, geheugen en de zaklampfunctie.

Een breder scala aan draadloze handbedieningen voor thuisbedden van LINAK

Een toenemende verscheidenheid aan draadloze handbedieningen voor thuisbedden van LINAK
LINAK heeft onlangs de handbediening HC30 geïntroduceerd. Dit betekent een uitbreiding van de reeds brede portfolio van draadloze besturingen voor verstelbare thuisbedden. Een groot aantal formaten, ontwerpen en functies helpt fabrikanten van comfort meubels om exact het bed te creëren dat de klant vraagt. 

Een handbediening is een van de weinige technische onderdelen van een verstelbaar comfort meubel dat eindgebruikers dagelijks moeten gebruiken. Voor velen is deze in feite een belangrijk onderdeel van de ervaring. Daarom worden door LINAK onze ontwerpen voortdurend verfijnd en nieuwe handbedieningen voor thuisbedden ontwikkeld. 

Voor ons is het vanzelfsprekend dat functionaliteit, ontwerp en uitstraling hand in hand moeten gaan. Het algehele bedontwerp kan worden afgestemd op diverse verkrijgbare formaten en kleuren. En het aantal knoppen op de handbediening stemt overeen met de reikwijdte van functies die voor elk type thuisbed zijn gewenst. 

Onze reeks handbedieningen voor comfort bedden biedt een combinatie van functies, zoals:

  • Draadloze bediening via Bluetooth™ - biedt een vrije beweging, en geen kabels die verstrikt raken
  • Rubberen achterzijde - Maakt het gemakkelijk om de handbediening te pakken en vast te houden
  • Geïntegreerde metalen plaat voor gemakkelijke magnetische bevestiging aan het bed
  • Achtergrondverlichting toetsenblok – Maakt het gebruikersvriendelijk in het donker
  • Geheugen – Onthoudt voorkeursposities
  • Zaklampfunctie – Vindt uw dingen in de nacht
  • Extra opties voor actuatorverstelling van nek en voeten

Zie ons productoverzicht van handbedieningen voor meer bijzonderheden over de draadloze handbedieningen van LINAK - HB10 Wireless , HC05 Wireless , HC10 Wireless , HC20 Wireless , en de HC30 Wireless.