Contact us here
Nieuws 11 april 2017

Verbeter comfort en efficiëntie met de nieuwe ACK3

De wereld wordt in de gezondheidszorg geconfronteerd met een afnemend aantal ziekenhuismedewerkers en meer mensen die zorg nodig hebben. Het is daarom duidelijk dat tijd en efficiëntie van essentieel belang zijn. Met dit in gedachten hebben wij de nieuwe Attendant Control Keypads (ACK3) ontwikkeld!

Verbeter comfort en efficiëntie met de nieuwe ACK3

Dubbele bedbesturing voor grotere vrijheid en efficiëntie
De ACK3 is een dubbele bedbesturing die uit een toetsenblok voor zowel de verpleegkundige als de patiënt bestaat. Deze is aangebracht in de zijrails van een ziekenhuisbed. Voor de patiënt betekent dit een hoger comfort en grotere vrijheid dankzij de mogelijkheid om elementaire bedfuncties te besturen zonder dat hulp van een verpleegkundige nodig is. Wanneer u de onafhankelijkheid van een patiënt vergroot, optimaliseert u de tijd en efficiëntie van de verpleegkundige.

Intuïtieve besturing met hoge afstelmogelijkheden
De ACK3 is niet alleen een betrouwbare bedbesturing van hoge kwaliteit, maar biedt ook besturing met 15 toetsen en 7 dioden op elk toetsenblok. Hiermee kan de verpleegkundige alle bedfuncties volledig besturen, waaronder cruciale positioneringsfuncties en juiste bedpositionering in geval van nood zoals reanimatie. 

De ACK3 wordt gekenmerkt door een zeer intuïtief ontwerp voor zowel patiënt als verpleegkundige dat precies aan uw wensen kan worden aangepast. Met de toetsenblokken die zijn geïntegreerd in de rails langs het bed, kunnen kabels bovendien worden verborgen, wat de oplossing reinigingsvriendelijk maakt en het risico wordt verkleind dat het bed niet kan worden gebruikt doordat kabels zijn geknikt.

Neem contact op met LINAK als u meer wilt weten over de ACK3 of hoe uw toepassing hiervan kan profiteren.

De ACK3 is onderdeel van het concept “Care for Tomorrow Today™ ” van LINAK.


Care For Tomorrow Today