Contact us here
Nieuws 23 mei 2017

DPG-bedieningspanelen van LINAK – Een nieuwe manier om uw bureau aan te passen

Wij hebben vier nieuwe bedieningspanelen gemaakt, maar deze zijn veel meer dan alleen maar een nieuwe familie bedieningspanelen. De DPG is een oplossing die vergezeld gaat van een app die verkrijgbaar is voor alle relevante platforms en verandert de manier waarop een in hoogte verstelbaar bureau wordt gebruikt.

DPG-bedieningspanelen van LINAK – Een nieuwe manier om uw bureau aan te passen

Tijdens een normale werkdag zitten wij allemaal te veel en bewegen wij te weinig. Dit is een uitdaging voor iedereen, maar hoe veranderen wij dit en maken wij er een gewoonte van om elke dag het in hoogte verstelbare bureau te gebruiken? Dit is een wereldwijde uitdaging. En bij LINAK hebben wij ervoor gekozen onze uiterste best te doen om dit probleem op te lossen en de oplossing van morgen te ontwikkelen – een oplossing die bureaugebruikers ertoe aanzet hun in hoogte verstelbare bureau meer en op een nieuwe manier te gebruiken. 

De oplossing – Een nieuwe familie van innovatieve bedieningspanelen 
Wij hebben grondig onderzoek gedaan en experts op het gebied van gedragsgerelateerd ontwerp geraadpleegd. Op basis hiervan hebben wij een oplossing ontwikkeld waarmee bureaugebruikers hun in hoogte verstelbare bureaus vaker en op een nieuwe manier zullen gebruiken.

DPG met herinneringDe naam van de oplossing is de DPG – een nieuwe familie van innovatieve bedieningspanelen. Op basis van onderzoek weten wij dat, om een in hoogte verstelbaar bureau te gebruiken, het bedieningspaneel van essentieel belang is en de volgende kenmerken moet hebben:

  • Intuïtief
  • Motiverend (herinneringen geven aan de gebruiker)
  • Digitaal

De DPG bestaat uit vier bedieningspanelen die variëren van een eenvoudig omhoog/omlaag-paneel tot high-end uitvoeringen met geavanceerde functies. Alle vier DPG-bedieningspanelen zijn intuïtief omdat deze worden bediend met kanteling in plaats van knoppen, wat inhoudt dat u niet hoeft te kijken terwijl u het bureau afstelt. Intuïtiever kan het niet worden. 

Onderzoek wijst uit dat het bureau meer wordt gebruikt als de gebruiker er tijdens de werkdag aan wordt herinnerd om te gaan staan. Daarom zijn in drie van de vier DPG-bedieningspanelen herinneringen geïntegreerd via licht en/of via berichten in de app. 

Digitaal betekent tot slot dat een app voor diverse platforms verkrijgbaar is. De Bluetooth ® technologie is geïntegreerd in drie van de vier DPG-bedieningspanelen. Maak verbinding met de Desk Control™ app en er opent zich een rijkdom aan opties.

DPG-bedieningspanelen van LINAK – Een nieuwe manier om uw bureau aan te passen

Synchronisatie tussen platforms
Alle gegevens worden natuurlijk gesynchroniseerd tussen de verschillende platforms. Uniek en innovatief. Dit houdt in dat als u uw instellingen wijzigt in de app op de telefoon, deze automatisch worden bijgewerkt op de computer en in het bedieningspaneel zelf.

De DPG is veel meer dan alleen maar een nieuw bedieningspaneel – het is een platform van eindeloze functionele mogelijkheden, maar ook ontworpen met een indrukwekkende reeks van standaardfuncties. De DPG verandert de manier waarop het in hoogte verstelbare bureau wordt afgesteld en gebruikt.

Desk Control AppsEen eenvoudige DPG1K High-end uitvoeringen van de DPG met geavanceerde functies

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.