Contact us here
Nieuws 29 juni 2017

Gemakkelijke montage met universele draaibeugels

Bij introductie van de TWINDRIVE® dubbele actuator TD4 heeft LINAK ook de universele manier omarmd waarop dubbele actuatorsystemen aan bedframes worden gemonteerd. Dit maakt betrouwbare verstelling van uw comfort meubels heel gemakkelijk.

Gemakkelijke montage met universele draaibeugels

Gemakkelijke montage met universele draaibeugels 
Toen wij de TD4 Standard en de TD4 Advanced, introduceerden, hebben wij ook de kenmerkende manier omarmd waarmee dubbele actuatoren aan een bedframe worden gemonteerd. Wij hebben eenvoudigweg de gangbare universele draaibeugels geïntroduceerd die wij kennen van de markt voor comfort bedden. Het was daarom uiterst gemakkelijk om deze te converteren naar gebruik in de hoogwaardige en grondig geteste dubbele TD4-actuatoren van LINAK.
 
Een gemakkelijke stap naar de TD4
Met universele draaibeugels past de TD4 gemakkelijk op bestaande bedframes. In feite hoeft u zelfs geen ontwerpwijzigingen in een bedframe aan te brengen om de draaibeugels in te passen. Zelfs de ruimte tussen de assen van de TD4 is in overeenstemming met wat in andere gevallen als gangbaar bekendstaat op de markt voor comfort bedden.

LINAK fabriceert de universele draaibeugels dusdanig dat de afmetingen en inpasbaarheid zijn afgestemd op de dubbele TD4-actuator. Als productie van een universele draaibeugel echter moet plaatsvinden in uw eigen faciliteiten, dan is het niet van essentieel belang om de productiefaciliteiten aan te passen, en kunnen de processen voor het lassen van de beugel op het bedframe plaatsvinden zoals dat tot nu toe het geval was. 
Dit alles betekent dat toepassing van een dubbele TD4-actuator op uw bedontwerp nog nooit zo gemakkelijk was.

Bekijk de video hier over hoe gemakkelijk het is om een TD4 te monteren.

Neem contact op met de verkoper van LINAK in uw regio voor meer informatie over de universele draaibeugels van LINAK en de mogelijkheden om deze gemakkelijk te converteren naar gebruik in de dubbele actuator TD4.

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.