Contact us here
Nieuws 31 oktober 2017

TD4 snel en gemakkelijk pairen met uw Bluetooth®-handbediening

De dubbele actuator TWINDRIVE® TD4 van LINAK is via een app uiterst gemakkelijk te pairen met een Bluetooth®-handbediening of uw smartphone. Een paar eenvoudige stappen en u bent klaar.

TD4 snel en gemakkelijk pairen met uw Bluetooth®-handbediening

Het is extreem gemakkelijk gemaakt om een handbediening van LINAK te pairen met uw smartphone of tablet met een TD4-systeem via Bluetooth®

Of het systeem nu is gebaseerd op TD4 Standard of TD4 Advanced, de bijbehorende Bluetooth®-handbedieningen worden gepaird met twee eenvoudige stappen. Sluit de TD4 aan op de netvoeding waarna deze binnen drie minuten gereed is om te worden gepaird (knipperende lampje). Neem een van de Bluetooth®-handbedieningen van LINAK en druk gelijktijdig op de twee bovenste knoppen. Wanneer het lampje een lang knippersignaal geeft, is het thuisbed gepaird met de handbediening. Een kind kan de was doen. 

Klinkt te goed om waar te zijn? Overtuig uzelf met de video hieronder. 

TD4 snel en gemakkelijk pairen met uw Bluetooth®-handbediening

Een bed pairen met een smartphone/tablet 
LINAK heeft een Bed Control App (iOS en Android) gemaakt waarmee gebruikers de TD4 kunnen pairen met hun smartphone of tablet. Uw TD4-systeem pairen met dergelijke apparaten is heel gemakkelijk. Stap 1 is identiek aan de stap hierboven. Sluit uw actuatorsysteem aan op de netvoeding. Activeer vervolgens Bluetooth® op uw telefoon/tablet en op de LINAK Bed Control App waarna een “zoek-bed”-pagina wordt weergegeven. Er verschijnt een lijst met actieve Bluetooth®-toepassingen van LINAK in de nabijheid. Zoek uw TD4-systeem (bijv. BED 1234) in de lijst en tik hierop. De telefoon/tablet is nu verbonden. 

Als de klant meer dan één handbediening of meer dan één smartphone/tablet wil pairen, dan is dat net zo gemakkelijk. Veel plezier!

U kunt op deze website meer informatie vinden over TD4 Standard of TD4 Advanced, de handbedieningen van thuisbedden of de Bed Control Apps van LINAK. Of neem contact op met het kantoor van LINAK in uw regio.

Het woordmerk en de logo's van Bluetooth® zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG Inc. en elk gebruik van dergelijke merken en logo's door LINAK® is onder licentie.

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen