Contact us here
Nieuws 1 november 2017

Ervaar de toekomst van verstelbaarheid op MEDICA 2017

LINAK is wederom aanwezig op de internationale handelsbeurs MEDICA in Düsseldorf. Wij zien ernaar uit om onze gasten de toekomst van krachtige verstelling van toepassingen in de gezondheidszorg en een volledig niveau van wasbaarheid te laten zien.

MEDICA 2017
De trend binnen de moderne gezondheidszorgtechnologie beweegt zich langzaam maar zeker naar meer gegevensuitlezingen, krachtige en complexe systeemoplossingen voor verstelbare toepassingen en een constante focus op ergonomie en betere hygiëne.

In de afgelopen 30 jaar was LINAK de stuwende kracht achter de ontwikkeling van geavanceerde en medisch goedgekeurde elektrische actuatorsystemen voor verstelbare gezondheidszorgapparatuur. Als een wereldwijd gerenommeerd bedrijf beschikken wij nu over een uitgebreide productenportfolio waarmee klanten in staat zijn om een breed scala aan toepassingen te creëren – van eenvoudige systeemopstellingen tot de meest geavanceerde oplossingen.

U bent uitgenodigd
Wij zien ernaar uit om u op de MEDICA 2017 te laten zien hoe de gezondheidszorg kan profiteren van gegevens die worden aangeleverd door LINAK, wat nieuwe krachtige elektrische actuatorsystemen kunnen betekenen in de strijd tegen de groeiende obesitas-trend, en hoe onze oplossingen de toon zetten als het gaat om hygiëne en wasbaarheid.

Ervaar de toekomst van verstelbaarheid in apparatuur van de gezondheidszorg. Bezoek onze stand op MEDICA 2017 (F11, Hal 14) in Düsseldorf van 13 tot 16 november.

Wij kijken uit naar uw komst. Samen kunnen wij het leven van velen verbeteren. 

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.