Contact us here
Nieuws 27 november 2017

De DL19 is een uitbreiding van de familie motorhuiskolommen

De elektrische hefkolom DL19 vormt onderdeel van een groeiende kolommenfamilie met motorhuis, wat ideaal is als u een topframe-ontwerp hebt, maar variatie wilt aanbrengen in pootontwerpen. Wordt optioneel geleverd met Kick & Click™ van LINAK.

De DL19 is een uitbreiding van de familie motorhuiskolommen

De nieuwe hefkolom DL19 is perfect geschikt voor klanten die op zoek zijn naar gebruik van dezelfde topframe-constructie voor diverse pootontwerpen. 

Sinds augustus 2017 telt de familie motorhuiskolommen van LINAK negen leden. De meest recente, de DESKLIFT™ DL19, wordt geleverd in een vierkant ontwerp en een motorhuis, en breidt daarmee de rijkdom aan mogelijkheden uit voor klanten die bureaus ontwerpen en fabriceren. 

LINAK biedt al een van de meest uitgebreide productprogramma’s op het gebied van motorhuiskolommen. Deze omvatten zowel tweetraps als drietraps kolommen in diverse ontwerpen – rond, rechthoekig, en met de DL19 ook vierkant. De DL19 wordt geleverd als een stabiele drietraps kolom met onzichtbare glijkussens. Alle denkbare ontwerpen zijn mogelijk, zelfs kolommen ondersteboven.

Zelfde ontwerp en afmetingen van motorhuis
De afmetingen van het motorhuis zijn identiek in de gehele familie hefkolommen van LINAK om ervoor te zorgen dat bureaus gemakkelijk kunnen worden gemonteerd. Dit stelt fabrikanten in staat om verschillende bureaus met hetzelfde topframe te ontwerpen, waardoor wordt bespaard op tijd en de logistiek wordt geoptimaliseerd. Dit is wat wij Plug & Play™ noemen.

Verkort de montagetijd met Kick & Click™ van LINAK
De complete familie motorhuiskolommen van LINAK is compatibel met de oplossing Kick & Click™ van LINAK. Met deze intelligente montageoplossing kan een bureau in één keer snel in elkaar worden gezet en tijd worden bespaard. Gewoon ‘kick’ en ‘click’ en het systeem is klaar.