Contact us here
Nieuws 15 januari 2018

Introductie van DL IC – negen nieuwe hefkolomsystemen, ideaal voor economy-bureaus

Negen nieuwe hefkolommen met Integrated Controller vormen een complete serie systemen die het aantal bureauopties vergroot.

Introductie van DL IC – negen nieuwe hefkolomsystemen, ideaal voor economy-bureaus

Wij breiden nu onze productportfolio uit met systemen die speciaal zijn ontwikkeld voor bureaus met een optimale prijs/prestatie verhouding.

Brede productreeks voor vele bureau-ontwerpopties
Als u op zoek bent naar een elementaire actuatoroplossing wanneer u in hoogte verstelbare bureaus maakt, dan kunt u nu een keus maken uit onze breed samengestelde portfolio van motorhuiskolommen, die wij DL IC noemen. DL IC-systemen zijn verkrijgbaar in negen verschillende kolomuitvoeringen, waarbij u de vrijheid wordt gelaten om precies het bureau te ontwerpen dat u wilt. 
 
Eenvoudige setup voor economy-bureaus
Een DL IC-systeem is een set die bestaat uit twee hefkolommen: Een primaire-kolom met een ingebouwde controller en een secundaire-kolom. U hoeft de twee hefkolommen alleen maar met elkaar te verbinden, een bedieningspaneel te kiezen en een SMPS-unit (Switch Mode Power Supply) aan te sluiten, en dan bent u helemaal klaar. 

Zelfde afmetingen en compatibel met Kick & Click™ 
Onze hefkolommen met Integrated Controller (IC) hebben dezelfde afmetingen als onze bekende standaard-hefkolommen. Dit houdt in dat u dezelfde voeten kunt gebruiken voor uw DL IC-hefkolom als voor het standaard-DL-hefkolommodel. Alle varianten van de DL IC-hefkolom zijn bovendien compatibel met Kick & Click™, wat garant staat voor gemakkelijke montage van uw bureau. 

U kunt de volgende DL IC-hefkolommen kiezen, alle van de hoge kwaliteit die u gewend bent van LINAK

  • Rechthoekig ontwerp met standaard-verstelbereik: DL5IC en DL15IC
  • Rechthoekig ontwerp met lang verstelbereik: DL6IC en DL16IC
  • Rond ontwerp met standaard-verstelbereik: DL8IC en DL10IC
  • Rond ontwerp met hoog verstelbereik: DL9IC en DL11IC
  • Vierkant ontwerp met hoog verstelbereik: DL19IC

Of u nu op zoek bent naar een basisactuator, standaardactuator of flexibele actuator met een reeks aanpasbare opties, u kunt er zeker van zijn dat u een LINAK product van hoge kwaliteit krijgt. Wij hebben het systeem dat u nodig hebt.