Contact.ContactUsHere
Nieuws 15 januari 2018

Introductie van DL IC – negen nieuwe hefkolomsystemen, ideaal voor economy-bureaus

Negen nieuwe hefkolommen met Integrated Controller vormen een complete serie systemen die het aantal bureauopties vergroot.

Wij breiden nu onze productportfolio uit met systemen die speciaal zijn ontwikkeld voor bureaus met een optimale prijs/prestatie verhouding.

Brede productreeks voor vele bureau-ontwerpopties
Als u op zoek bent naar een elementaire actuatoroplossing wanneer u in hoogte verstelbare bureaus maakt, dan kunt u nu een keus maken uit onze breed samengestelde portfolio van motorhuiskolommen, die wij DL IC noemen. DL IC-systemen zijn verkrijgbaar in negen verschillende kolomuitvoeringen, waarbij u de vrijheid wordt gelaten om precies het bureau te ontwerpen dat u wilt. 
 
Eenvoudige setup voor economy-bureaus
Een DL IC-systeem is een set die bestaat uit twee hefkolommen: Een primaire-kolom met een ingebouwde controller en een secundaire-kolom. U hoeft de twee hefkolommen alleen maar met elkaar te verbinden, een bedieningspaneel te kiezen en een SMPS-unit (Switch Mode Power Supply) aan te sluiten, en dan bent u helemaal klaar. 

Zelfde afmetingen en compatibel met Kick & Click™ 
Onze hefkolommen met Integrated Controller (IC) hebben dezelfde afmetingen als onze bekende standaard-hefkolommen. Dit houdt in dat u dezelfde voeten kunt gebruiken voor uw DL IC-hefkolom als voor het standaard-DL-hefkolommodel. Alle varianten van de DL IC-hefkolom zijn bovendien compatibel met Kick & Click™, wat garant staat voor gemakkelijke montage van uw bureau. 

U kunt de volgende DL IC-hefkolommen kiezen, alle van de hoge kwaliteit die u gewend bent van LINAK

  • Rechthoekig ontwerp met standaard-verstelbereik: DL5IC en DL15IC
  • Rechthoekig ontwerp met lang verstelbereik: DL6IC en DL16IC
  • Rond ontwerp met standaard-verstelbereik: DL8IC en DL10IC
  • Rond ontwerp met hoog verstelbereik: DL9IC en DL11IC
  • Vierkant ontwerp met hoog verstelbereik: DL19IC

Of u nu op zoek bent naar een basisactuator, standaardactuator of flexibele actuator met een reeks aanpasbare opties, u kunt er zeker van zijn dat u een LINAK product van hoge kwaliteit krijgt. Wij hebben het systeem dat u nodig hebt.

 

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.