Contact us here
Nieuws 15 mei 2018

Bied uw klant een digitale handbedieningsoptie

Met actuatorsystemen van LINAK voor uw thuismeubels kunt u digitale handbedieningen in drie uitvoeringen aanbieden.

Er komen steeds meer apps voor mobiele apparaten. En steeds meer mensen omarmen deze trend, net zoals LINAK. Daarom hebben wij het volgende ontwikkeld: De standaard LINAK Bed Control App, de optie om de Bed Control App aan te passen, en de Software Development Kit (SDK) om uw eigen unieke app te bouwen.

Elk van deze digitale handbedieningsopties kan worden gebruikt met elk LINAK systeem voor thuisbedden, hetzij uitgerust met de dubbele actuator TD4 hetzij met de LINAK Bluetooth®-adapter. Uw klanten gebruiken al een smartphone of ander mobiel apparaat voor alledaagse taken – waarom zou u deze ook niet gebruiken om hun bed af stellen?

Hier volgen de drie opties:

Bed Control App van LINAK Wijs uw klant de weg naar de LINAK Bed Control App in app stores. De app is gratis en nu verkrijgbaar in de app stores.

De Bed Control App aanpassen: Laat in de app stores uw merk zien met uw eigen app. Laat ons het werk doen - kies eenvoudigweg een achtergrondkleur, logo en koppelingen om de Bed Control App aan te passen. Creëer met drie eenvoudige stappen een constant merkbewustzijn bij uw klant.

Software Development Kit (SDK): Maak een app op maat volgens uw specifieke wensen. Met de LINAK SDK en een app-ontwikkelaar is het nu mogelijk om een op maat gemaakte ervaring voor uw klanten te maken. 

Als u meer wilt weten over de diverse digitale producten van LINAK, waaronder de SDK, of als u een idee door ons wilt laten uitvoeren, neem dan contact op met het kantoor van LINAK in uw regio.

Het woordmerk en de logo's van Bluetooth® zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG Inc. en elk gebruik van dergelijke merken en logo's door LINAK® is onder licentie.

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen