Contact us here
Nieuws 27 juni 2018

Nieuwe systeem set-up verbetert de algehele prestaties van behandelbanken

Op basis van de nieuwe lineaire actuatoren LA20 en LA40 HP en de nieuwe OpenBus™ bedieningskasten, presteert de elektrische aanpassing van behandelbanken en -tafels nu aanzienlijk beter - daar profiteren artsen én patiënten van.

Nieuwe systeem set-up verbetert de algehele prestaties van behandelbanken

LINAK komt met een compleet nieuw actuatorsysteem, ontworpen om nú al te voldoen aan alle eisen die men in de toekomst stelt aan behandelbanken en -tafels In het systeem draait alles om de nieuwe actuatoren LA40 HP en LA20 en de CO-serie van OpenBus™ bedieningskasten, waardoor producenten de vertrouwde LINAK-functies kunnen bundelen:

  • soepele en aangename beweging
  • snel en betrouwbaar (8.000 N volledig slagvermogen)
  • geavanceerde bewegingspatronen
  • meerdere veiligheidsvoorzieningen

Alles geïntegreerd zonder afbreuk te doen aan het totale ontwerp van de toepassing – ongeacht het type actuatoroplossing van uw keuze, bijvoorbeeld hefkolom, schaarlift of iets anders.
Door bundeling en gelijktijdige bediening van snelheid, vermogen en precisie in één systeem, legt LINAK opnieuw de lat hoger met het oog op de prestaties die u mag verwachten van een modern actuatorsysteem in de zorg.

LINAK koppelt kracht aan snelheid
Het is niet makkelijk om aan elke wens te voldoen – constante snelheid, veel comfort en genoeg vermogen voor zware lasten. Door geavanceerd energiebeheer en pure klantgerichtheid weten LINAK actuatorsystemen echter alles bij elkaar te brengen. De beweging is snel, soepel en geruisloos – van de laagste tot de hoogste positie.

Met een LINAK OpenBus™-systeem geniet u van geavanceerde bewegingspatronen, geheugenposities en tal van veiligheidsverbeterende functies, zoals ratchet spline, veiligheidsmoer of Service Data Tool (SDT), voor het uitlezen van functionele prestatiegegevens. 

Houd ´t simpel, zonder afbreuk te doen aan het ontwerp
Of u nu met de bedieningskasten CA30 of CA40 een analoge systeemoplossing wilt aanbieden, of via de bedieningskasten CO41, CO61 of CO71 alle voordelen wilt toevoegen van een geavanceerde OpenBus™-configuratie: de oplossingen van LINAK laten zich altijd makkelijk implementeren. Over de hele breedte van het LINAK productassortiment zijn ze allemaal eenvoudig te monteren en in elkaar te zetten. Door slim kabelbeheer zit niets in de weg – niet voor de eindgebruiker, niet voor het beddesign in het algemeen. 

LINAK bedieningskasten en batterijen voor actuatorsystemen in behandelbanken en -tafels zijn ontworpen voor integratie in het algehele ontwerp van de toepassing en doen daar geen afbreuk aan, noch aan de functie ervan.  

Profiteer van wereldwijde logistiek, gekoppeld aan kennis van de lokale markt
In de LA40 HP en de nieuwe krachtige systeemconfiguratie voor behandelbanken en -tafels komt alles bijeen: ruim 30 jaar toegewijde creativiteit, ontwikkeling en vooral ook grondige tests. Daarom kunt u, bij onze talrijke lokale vestigingen over de hele wereld, altijd de hand leggen op de allernieuwste technologische updates. 

Het samenspel van vakbekwame LINAK-medewerkers in onze vier productiefaciliteiten in Europa, Noord-Amerika en Azië, en de hoge mate van productieautomatisering leidt naar een consistente, hoogwaardige en efficiënte logistiek - waar in de wereld uw organisatie ook actief is.   
Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen