Contact us here
Nieuws 11 juli 2018

Elegant ontwerp, klein en robuust. Dit is de nieuwe inline actuator LA20

De nieuwe LA20 is, met zijn slanke en compacte ontwerp, een kleine actuator die geschikt is voor een groot aantal toepassingen in de gezondheidszorg.

Inline actuator LA20
De nieuwe LINAK actuator, de LA20, is een kleine inline actuator die zo is ontworpen dat deze bestand is tegen zware omgevingen in de medische sector, waar de behandeltoepassingen van vandaag de dag om beweging vragen in oplossingen waar de ruimte beperkt is en ontwerp ertoe doet. Met de sterke hef-duwcapaciteit tot 2500 N, wat een relatief hoge belasting is voor een inline actuator van dit formaat, staat de LA20 garant voor efficiëntie en een consistente werking. Deze actuator is er klaar voor om in te spelen op de trend van almaar zwaardere patiënten en de grotere focus op ergonomie in de werkomgeving. 

De LA20 kan gemakkelijk worden gemonteerd in elke toepassing omdat het slanke en dunne ontwerp de LA20 compatibel maakt met een breed scala aan gezondheidszorgtoepassingen waar ruimte beperkt is of waar omvang een rol speelt. De actuator is uitgerust met een verwisselbare kabel om de kabel gemakkelijk te kunnen monteren en vervangen.  

De LA20 is een sterke en betrouwbare inline actuator met feedbacksignalen voor een precieze positionering en elektrische eindstop voor een stabiele en betrouwbare prestatie en lange levensduur, plus hoge veiligheid voor zowel de OEM, de arts en de patiënt.

Als u meer wilt weten over de LA20, of andere producten van LINAK voor de gezondheidszorg, neem dan contact op met het kantoor van LINAK in uw regio
 

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.