Contact us here
Nieuws 11 september 2018

Implementeer duurzame beweging in het ontwerp van jachten

Het was nog nooit zo gemakkelijk om beweging en verstelling te integreren in het moderne ontwerp van jachten. Actuatoroplossingen van LINAK zijn duurzaam en bieden een soepele beweging voor een aantal toepassingen aan boord.

Implementeer duurzame beweging in het ontwerp van jachten

Alles wat wordt gebruikt voor de zeilboot moet buitengewoon duurzaam zijn. Zon, zout en water zijn meedogenloos en doen apparatuur in de loop der tijd sterk slijten. Het moge duidelijk zijn dat dit ook geldt voor de verstelbare onderdelen, misschien nog wel meer dan voor de andere. Scharnieren en montagestukken dragen zware lasten. En de hierop bevestigde actuatoren die de onderdelen in beweging zetten, moeten in staat zijn om de ruwe omgeving te weerstaan.

Tegelijkertijd moet een modern jacht voor iedereen aan boord comfort bieden. Verstelbare sofa's, bedden, tafels, ramen, evenals planken, TV-liften of opbergvoorzieningen onder het dek moeten zo worden ontworpen dat zeilers een hoog comfort wordt geboden.

Dit klinkt misschien allemaal erg geavanceerd en gecompliceerd. Dat hoeft het echter niet te zijn.

Profiteer aan boord van veelzijdige oplossingen voor meerdere doeleinden
Integratie van elektrische actuatoroplossingen van LINAK® in het moderne jachtontwerp biedt diverse voordelen. LINAK heeft een decennialange ervaring met het creëren van beweging waar ruimte beperkt is. LINAK heeft sterke en veelzijdige oplossingen die gemakkelijk kunnen worden geïntegreerd in uw algemene ontwerp, of u nu een vouwdak of de radarboog moet afstellen, luiken moet opklappen, of het zwemplatform op het achterdek moet neerlaten. Wij helpen u graag oplossingen te perfectioneren en deze te optimaliseren om te voldoen aan de wensen van de eindgebruiker.

Duurzame maritieme beweging implementeren
 

Vertrouw op duurzame actuatoren met een lange levensduur
Elk product van LINAK dat de fabriek verlaat, ondergaat een reeks zware tests om ervoor te zorgen dat het product bestand is tegen de omstandigheden op zee. Het energieverbruik tijdens standby van elektrische actuatoren is laag, wat inhoudt dat deze minder slijten als ze niet worden gebruikt. Alles bij elkaar genomen verwachten wij dat onze oplossingen jarenlang probleemloos functioneren, zelfs zonder dat periodiek onderhoud nodig is.

Werk samen met een deskundige partner
Veel jachten zijn speciaal afgestemd op de wensen van de klant. LINAK kan daaraan bijdragen en is er klaar voor om de gewenste beweging te creëren en ervoor te zorgen dat optimaal gebruik kan worden gemaakt van de beperkte ruimte aan boord. Wij hebben een decennialange ervaring met levering van maatwerk en een uitgebreide kennis van elektrische beweging voor allerlei soorten ruwe omgevingen. Wij zijn gemakkelijk bereikbaar met onze wereldwijde aanwezigheid in 35 landen.

Als u meer wilt weten over hoe LINAK kan bijdragen aan meer comfort en gebruiksgemak aan boord van jachten, neem dan contact op met het kantoor van LINAK in uw regio

 

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.