Contact us here
Nieuws 29 oktober 2018

Een krachtige upgrade van de prestatie van moderne operatietafels

Met de nieuwe hefkolom LC3 van LINAK® is het aantal mogelijkheden voor geavanceerde precisiebeweging in operatietafels toegenomen. Het productassortiment bestrijkt nu vermogen, precisie, intuïtieve besturing, en de handtekening van LINAK voor een soepele beweging – zodat uw toepassing klaar is voor de toekomst.

Een krachtige upgrade van de prestatie van moderne operatietafels

Met de introductie van de hefkolom LC3, de actuatoren LA40 HP en LA20, de krachtige OpenBus™ controle box CO71 en de poortverbindingsbox PJ2 heeft LINAK® het productaanbod dusdanig vernieuwd en uitgebreid dat u klaar bent voor de toekomst en u meer opties krijgt voor medisch goedgekeurde systemen. 

LC3

Krijg meer opties met dezelfde producten
De hefkolom LC3, die een duwbeweging tot 6000 N kan leveren, biedt een soepele verstelling met aanzienlijk meer vermogen. Deze hefkolom heeft een extreem hoog buigmoment, waardoor deze ideaal is voor de verticale hefbeweging in moderne operatietafels, ongeacht de last. De evenzeer nieuwe lineaire actuator LA40 HP (High Performance) biedt een krachtige en snelle beweging over de volledige slag, en samen met, bijvoorbeeld, de actuatoren LA31 en LA20, kunt u elke beweging tot stand brengen die uw klant wil.

 

Met gebruik van OpenBus™ controle boxen, zoals de CO41, CO61 of CO71, is een LINAK CO-Link™ een optie, waarmee u tot acht kanalen ter beschikking staan. Door een PJ2 toe te voegen, krijgt u nog eens twee extra kanalen. Het aantal beschikbare geavanceerde bewegingspatronen is vrijwel onbegrensd, en met aangepaste software krijgt u de bewegingspatronen die u in uw toepassing nodig hebt.

Wij hebben ervoor gezorgd dat alles in het uitgebreide productassortiment van LINAK bij elkaar past.

Werk met een ervaren partner en op maat gemaakte software
Samenwerking is altijd onderdeel geweest van het DNA van LINAK. Als het gaat om de implementatie van onze geteste en beproefde actuatorsystemen in uw geavanceerde medische apparatuur, dan luisteren wij nauwkeurig naar u en proberen wij samen met u de optimale oplossing te vinden.

Als u mee wilt groeien met de actuatorsystemen van LINAK voor operatietafels, chirurgiestoelen of andere geavanceerde medische apparatuur, neem dan contact op met het kantoor van LINAK in uw regio

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen