Contact.ContactUsHere
Nieuws 5 november 2018

Introductie van een handbediening HC05 met zwart rubberen oppervlak

LINAK breidt zijn assortiment handbedieningen voor comfortmeubels uit met een nieuwe uitvoering van de populaire handbediening HC05. Er is, behalve het glanzende witte oppervlak waar veel klanten al vertrouwd mee zijn, nu ook een zwart rubberen oppervlak verkrijgbaar.

De draadloze handbediening HC05

De kleine lichte handbediening HC05, oorspronkelijk ontwikkeld voor de dubbele actuator TD4 Standard, is een populaire keus voor diverse soorten verstelbare comfortbedden. Tot nu toe werd deze geleverd met een glanzend wit oppervlak. Er is nu echter een nieuwe optie verkrijgbaar met een nieuwe kleur en een nieuw oppervlak. Dit vergroot het aantal ontwerpopties voor u.

De nieuwe editie wordt geleverd in een zwart rubberen oppervlak. De donkere kleur maakt het uiterlijk niet alleen exclusiever, maar versterkt ook de knoppictogrammen. Het rubber geeft aan de HC05 een enigszins ruwer oppervlak, wat de grip op de handbediening verstevigt.

De vertrouwde glanzende witte coating op de HC05 is nog steeds een standaardkleur – Met de zwarte rubberen tegenhanger zijn er nu twee opties. 

De kleine Bluetooth® besturing van basissystemen
De HC05 werkt met verschillende soorten systemen. De HC05 kan de perfecte draadloze bedieningseenheid zijn, of u er nu voor kiest om een bed te ontwerpen met een dubbel TD4-actuatorsysteem, of de voorkeur geeft aan een enkelvoudig actuatorsysteem rondom een controlebox CBH Advanced met een Bluetooth® adapter

Deze wordt geleverd met batterijen die een lange levensduur hebben en is uiterst gemakkelijk aan te sluiten via Bluetooth®, waarmee de adapter wordt gekoppeld voor besturing van de rugsteun of beensteun en voor gelijktijdige aandrijving. De HC05 wordt ook geleverd met een knop voor verlichting onder het bed – waarmee een subtiele verlichting wordt gecreëerd die u in staat stelt in de nacht uw weg te vinden.

Vraag meer informatie aan over de draadloze handbediening HC05
 
Als u meer wilt weten over de LINAK® handbediening HC05, dubbele TD4-actuatorsystemen of andere functies van LINAK voor comfortmeubels, aarzel dan niet contact op te nemen met het kantoor van LINAK in uw regio.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.