Contact us here
Nieuws 18 december 2018

De poortverbindingsbox PJ2 van LINAK® biedt twee extra uitgangen voor de serie CO-boxen

Met de nieuwe poortverbindingsbox PJ2 kunt u nóg meer kanalen toevoegen aan uw controlebox van LINAK®.

Poortverbindingsbox PJ2 van LINAK

Met de introductie van de poortverbindingsbox PJ2 kunt u nu nóg meer kanalen toevoegen aan uw controleboxsysteem van LINAK 
 
De controleboxen zijn het brein van de actuatorsystemen van LINAK, en omvatten op maat gemaakte software waarmee optimale bewegingspatronen worden gerealiseerd in toepassingen in de gezondheidszorg, zoals ziekenhuisbedden, operatietafels of röntgenapparatuur. Door toevoeging van de PJ2  is het mogelijk om nóg eens twee extra kanalen te besturen.

De controleboxen CO61 en CO71 omvatten de op maat gemaakte software waarmee optimale bewegingspatronen worden gerealiseerd. Met de poortverbindingsbox PJ2 van LINAK voegt u kanaal 5 en 6 toe. 
 
De PJ2 biedt, zoals de andere controleboxen van LINAK, een groot aantal functies, zoals:

  • Zeer flexibel montagesysteem met meerdere installatieopties
  • Klein formaat
  • Esthetisch ontwerp

De PJ2 kan gemakkelijk worden geïntegreerd in elke medische toepassing, en met een gemakkelijk en doordacht kabelbeheersysteem worden montage en integratie minder complex. De innovatieve beugeloplossing maakt het mogelijk om de PJ2 op een frame of op de actuator zelf te monteren, waarmee diversiteit van ontwerp wordt geboden. 
Frameoplossing voor PJ2
Frameoplossing voor PJ2

Bescherming met IPX6 Washable DURA­™ en een batterijpoort zijn standaardopties op de poortverbindingsbox PJ2, zo ook functionaliteit, interface en compatibiliteit – reeds bekend van de OpenBus™ serie van LINAK. Met de PJ2 krijgt u daarom een duurzaam product met een lange levensduur in een reinigingsvriendelijk ontwerp en dat - zoals de rest van de serie CO-boxen - klaar is voor wastunnels in ziekenhuizen of wassen onder hoge druk. 

Als u meer wilt weten over de poortverbindingsbox PJ2 of de OpenBus™ oplossingen van LINAK, neem dan contact op met het kantoor van LINAK in uw regio.

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen