Contact us here
Nieuws 14 november 2019

Promoot uw bureaumerk met aangepaste app

Door volledig te profiteren van de aanpassingsopties die worden geboden door de LINAK® Desk Control™ App, kunt u uw eigen merk of dat van uw klant nóg beter promoten bij uw eindgebruikers. De App bevat het volgende.

Aangepaste Desk Control Apps

Vaak worden één of meer smartphone-apps gebruikt om de digitale trends van vandaag de dag bij te houden. Dit digitale element vindt u overal ter wereld voor duizenden verstelbare kantoorbureausystemen terug in de LINAK® Desk Control™ App, waarmee eindgebruikers hun bureaus kunnen gebruiken en tijdens hun werk statistieken over zit-stagedrag kunnen ontvangen.

Maar u heeft nóg een voordeel: u kunt de Desk Control App ook aan uw wensen aanpassen. Promoot uw merk door:

  • Uw kleur te kiezen
  • Uw logo te integreren
  • Een link naar uw website toe te voegen
  • Of bied uw klant alles van het bovenstaande!

Kort gezegd: u kunt met een aangepaste editie van de LINAK® Desk Control™ App meer dan ooit veel sterker de aandacht vestigen op uw merk of dat van uw klant.

Gewijzigde gebruikersinterface: Statistieken in beeld
De traditionele bureau-app van LINAK doet de smartphone van de gebruiker werken als een fysiek bedieningspaneel. Maar er kan in feite nog veel meer mee. In de nieuwste app-release zijn belangrijke verbeteringen aangebracht. Gebruikers kunnen nu persoonlijke uitdagingen instellen, motiverende meldingen ontvangen en heel gemakkelijk hun voortgang volgen via de statistiekeninterface. Wat uiteindelijk leidt tot betere werkgewoontes van de gebruiker.

U kunt meer ontdekken over wat de gebruiker kan doen met de nieuwe Desk Control™ app in de video: ‘Gebruikersstatistieken in beeld met de release van de nieuwe LINAK Desk Control App’.

Gemakkelijke manier om de aandacht te vestigen op uw merk
Door het visuele ontwerp van de Desk Control™ App op maat te maken, kunt u aan de eindgebruikers onmiskenbaar duidelijk maken wie hun in hoogte verstelbare bureau heeft ontworpen. In feite kunt u nog een stap verdergaan door uw logo toe te voegen aan de DPG-bedieningspanelen. Op deze wijze maakt u het ‘unieke pakket’ compleet en bent u volledig zichtbaar voor de bureaugebruiker.

Aangepaste Desk Control Apps
 

Dat klinkt gemakkelijk – en dat is het ook! Zelfs als digitale oplossingen helemaal nieuw voor u zijn en u bang bent dat digitaal buiten uw wereld van competentie ligt. LINAK biedt u alle hulp die u nodig hebt, en zult verrast zijn hoe snel en gemakkelijk het is om uw eigen aangepaste Desk Control App te maken.

Neem contact op met het kantoor van LINAK in uw regio wanneer u er klaar voor bent om uw merk actief en zichtbaar te maken.

Uw app zal altijd up-to-date zijn
Aangezien uw aangepaste app is gebaseerd op de reguliere LINAK® Desk Control™ App, wordt uw app automatisch ook up-to-date gehouden. Wanneer LINAK updates toevoegt of functies toevoegt aan de reguliere app, krijgt u ook updates voor uw aangepaste app. Alle updates zijn grondig getest, zodat wij zeker weten dat zij prima werken met de producten van LINAK, met gebruik van Bluetooth® Low Energy.

U heeft verder ook het volledige eigendom van de aangepaste app en het enige wat u moet doen is de app uploaden naar uw accounts in de App Store en/of Google Play.

Meer informatie over de Desk Control™ App vindt u hier.
  

Het woordmerk en de logo's van Bluetooth® zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG Inc. en elk gebruik van dergelijke merken en logo's door LINAK® is onder licentie.