LINAK als uw partner

Wij streven ernaar om voor onze klanten méér te zijn dan alleen maar een leverancier. Wij willen uw partner zijn. 

Een partnerschap vormen met LINAK is meer dan alleen maar een product kopen. Ons doel is om voor onze klanten een toegevoegde waarde te creëren met innovatieve oplossingen, diepgaande kennis, eersteklasproducten en een wereldwijde aanwezigheid.

Innovatie
Al vanaf onze eerste actuator heeft LINAK nieuwe en innovatieve ideeën op de markt gebracht. Innovatie is een belangrijke reden waarom LINAK haar huidige positie heeft bereikt. Onze innovatieve oplossingen zijn erop gericht om te voldoen aan de behoeften van onze klanten.

Daarom is LINAK meer dan alleen maar een onderdelenleverancier. Wij bieden een strategisch partnerschap als basis voor samenwerking op het gebied van R&D, after-sales service, logistiek, fabricage en marketing.

Kennis
Bij LINAK focussen wij ons op onze hoofdactiviteit: oplossingen met elektrische actuatoren. Binnen onze  vier afzonderlijke  marktsegmenten besteden wij echter ook zorgvuldige aandacht aan de behoeften van onze klanten, marktintelligentie en know how van toepassingen.

Diepgaande kennis van markttrends is wat LINAK tot een echte leverancier van oplossingen maakt.

Wereldklasse productie
Bij LINAK maken wij kwaliteitsproducten. Wij streven ernaar de toonaangevende fabrikant te zijn met de beste productiefaciliteiten in onze industrietak. Wij maken dit mogelijk door de principes van LEAN toe te passen in alle aspecten van ons fabricageproces. Daardoor kunnen wij hoogwaardige producten, diensten en leveringen bieden.

Wereldwijde aanwezigheid
Wij hebben klanten overal ter wereld. Wij willen dicht in de buurt zijn van onze klanten. En om u de best mogelijke service te kunnen bieden, worden wij wereldwijd vertegenwoordigd door dochterondernemingen en plaatselijke distributeurs.