Systeem

Enkelvoudige actuatorsystemen

Enkelvoudige actuatorsystemen voor comfort meubels

Enkelvoudige actuatorsystemen voor comfort meubels

Er is een krachtig actuatorsysteem nodig om een soepele en stille verstelling van een boxspringbed te verzekeren, zonder de matraskeuze te beperken. Enkelvoudige actuatorsystemen van LINAK hebben een hoge hefcapaciteit voor een maximale flexibiliteit.

Twee systemen voor basisoplossingen of geavanceerde oplossingen 

Enkelvoudige actuatorsystemen voor comfort meubels zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen. De wensen en behoeften van uw klant kunnen bepalen welke uitvoering u kiest. Beide uitvoeringen maken gebruik van een externe voeding die voor laag vermogen op de toepassing zorgt.

  • Het systeem CBH Basic is gebaseerd op de compacte twee kanaals controlebox CBH. Dit systeem is de optimale keuze voor een standaard-boxspringbed met verstelling van hoofdsteun en voetensteun. 
  • Het systeem CBH Advanced is gebaseerd op de compacte vier kanaals controlebox CBH. Het geavanceerde systeem is de goede keuze als u een hoge kracht voor elektrische verstelling van een boxspringbed nodig hebt en ook functies zoals massage en verlichting, etc. wilt toevoegen.

Profiteer van een Plug & Play™-oplossing

De LINAK systemen zijn systemen in de ware zins des woords. Dit houdt in dat in de gehele productenportfolio alles bij elkaar past - eenvoudigweg Plug & Play. Al onze enkelvoudige actuators voor comfort meubels zijn compatibel met alle relevante controleboxen en bedieningen, zodat u een optimale ontwerpvrijheid krijgt.

Video’s

Krachtige enkelvoudige CBH-actuatorsystemen voor vrijetijdsbedden play-icon

Krachtige enkelvoudige CBH-actuatorsystemen voor vrijetijdsbedden

Productie van LINAK op wereldniveau play-icon

Productie van LINAK op wereldniveau

Bestanden

Meer ruimte in uw comfortzone

LINAK snapt waarom actuatorsystemen voor consumentenbedden, die dagelijks functioneren, veilig en betrouwbaar moeten zijn. Bedfabrikanten kiezen met TWINDRIVE voor het juiste systeem.

HOMELINE productoverzicht

Ontdek de uiteenlopende TWINDRIVE systemen met een laag geluidsniveau en kleine inbouw afmetingen, die worden gebruikt in boxspring-bedden en bedden met lattenbodems.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

– Wij zijn geen orakel, maar we zijn wel experts in actuatortechnologie. Vraag ons gerust alles wat u hierover wilt weten.

Abonneren op nieuws van LINAK

Blijf geïnformeerd over hoe actuatortechnologie de megatrends van vandaag de dag volgt en de uitdagingen van morgen aangaat.