Systeem

Twindrive systemen

De TWINDRIVE® actuatorsystemen van LINAK® bieden een soepele en comfortabele beweging in verstelbare comfortmeubels.

Twindrive systemen voor comfortmeubels

LINAK® TWINDRIVE® omvat een dubbele actuator met laag geluidsniveau en een kleine inbouwafmeting, waardoor onder het bed een maximale vrije ruimte wordt gecreëerd. Dit is een “all-in-one”-concept – twee actuatoren in één unit met een geïntegreerde controlebox. 

De unit kan naadloos worden geïntegreerd – vaak in een comfortbed – zonder dat inbreuk wordt gemaakt op het algehele ontwerp.

TD is de korte benaming voor TWINDRIVE
Alle dubbele actuatoren van LINAK dragen een ‘TD’ in hun naam. Dit is een korte benaming voor TWINDRIVE® en impliceert een product met de befaamde hoge kwaliteit van LINAK.

Systeemvarianten voor verschillende oplossingen
Er staan u ten minste vier verschillende systeemvarianten ter beschikking, met als middelpunt de innovatieve dubbele actuator TD4. Het hangt van uw algehele bedontwerp af welk systeem voor uw toepassing de juiste is.

TD4 Standard – dit systeem is ideaal voor lattenbodems met een standaard matrasmaat, en de behoefte aan verstelbare rug- en beenondersteuning. 

TD4 Advanced – de geavanceerde uitvoering is gemaakt voor bedontwerpen waar extra actuatoren of accessoires gewenst zijn. Met de TD4 Advanced kunt u bijvoorbeeld een extra controlebox toevoegen en zo meer verstelbaarheidsoplossingen creëren. 

TD4+ Standard – Met deze editie van de TD4 Standard kunt u de belasting vergroten van 4500 N tot 6000 N.

TD4+ Advanced – Met deze editie van de TD4 Advanced kunt u de belasting vergroten van 4500 N tot 6000 N.

In het vergelijkingsoverzicht hieronder krijgt u een idee van de verschillende TD4-systeemoplossingen en kunt u een oplossing vinden die is afgestemd op uw behoeften.

Vergelijkingstabel voor dubbele TD4-actuatoren

Video’s

TWINDRIVE® TD4 van LINAK – de nieuwe generatie dubbele actuatorsystemen play-icon

TWINDRIVE TD4 van LINAK – de nieuwe generatie dubbele actuatorsystemen

Productie van LINAK op wereldniveau play-icon

Productie van LINAK op wereldniveau

Bestanden

HOMELINE productoverzicht

Ontdek de uiteenlopende TWINDRIVE systemen met een laag geluidsniveau en kleine inbouw afmetingen, die worden gebruikt in boxspring-bedden en bedden met lattenbodems.

Meer ruimte in uw comfortzone

LINAK snapt waarom actuatorsystemen voor consumentenbedden, die dagelijks functioneren, veilig en betrouwbaar moeten zijn. Bedfabrikanten kiezen met TWINDRIVE voor het juiste systeem.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

– Wij zijn geen orakel, maar we zijn wel experts in actuatortechnologie. Vraag ons gerust alles wat u hierover wilt weten.

Abonneren op nieuws van LINAK

Blijf geïnformeerd over hoe actuatortechnologie de megatrends van vandaag de dag volgt en de uitdagingen van morgen aangaat.