Systeem

Twindrive systemen

De TWINDRIVE® actuatorsystemen van LINAK bieden een soepele en comfortabele beweging in verstelbare comfort meubels.

Twindrive systemen voor comfort meubels

LINAK TWINDRIVE® is een “all-in-one”-unit – twee actuators in één unit met een geïntegreerde controlebox. De unit kan uiterst gemakkelijk worden geïntegreerd in een comfort bed of ander vergelijkbaar meubilair, zonder inbreuk te maken op het algehele ontwerp. Het TWINDRIVE dubbele actuatorsysteem is geluidsarm en heeft kleine afmetingen, met een maximale vrije ruimte onder het bed. 

TD is de korte benaming voor TWINDRIVE®
Dubbele actuators of Twindrives van LINAK beginnen allemaal met de afkorting TD. Welk systeem u kiest hangt gewoonlijk af van uw ontwerpeisen.

  • De TD32 is speciaal ontwikkeld voor bedden met boxspringmatrassen waarbij veel kracht nodig is om het matras te buigen. Extra kanalen voor massagemotors zijn standaard
  • Met de TD33 is het mogelijk om diverse accessoires en extra/externe lineaire actuators aan te sluiten voor functies als nekverstelling.
  • De TD4 is ideaal voor bedontwerpen met lichte matrassen waarbij een gemiddelde hoeveelheid kracht is vereist en wordt geleverd met draadloze bedieningen en app-opties. Deze oplossing heeft ook een geheugenfunctie, die een groot aantal extra optionele functies mogelijk maakt. 

Profiteer van een Plug & Play™-oplossing
De systemen van LINAK zijn systemen in de ware zin van het woord. Dit houdt in dat in de gehele productenportfolio alles bij elkaar past - eenvoudigweg Plug & Play. Alle TD-actuators zijn compatibel met de diverse bedieningen van de comfort meubels, zodat u een optimale ontwerpvrijheid hebt. 

 

Video’s

play-icon

TWINDRIVE TD4 van LINAK – de nieuwe generatie dubbele actuatorsystemen

play-icon

Productie van LINAK op wereldniveau

Bestanden

HOMELINE productoverzicht

Ontdek de uiteenlopende TWINDRIVE systemen met een laag geluidsniveau en kleine inbouw afmetingen, die worden gebruikt in boxspring-bedden en bedden met lattenbodems.

Meer ruimte in uw comfortzone

LINAK snapt waarom actuatorsystemen voor consumentenbedden, die dagelijks functioneren, veilig en betrouwbaar moeten zijn. Bedfabrikanten kiezen met TWINDRIVE voor het juiste systeem.

TWINDRIVE TD4 draadloos is de nieuwe standaard

Ontdek de TD4, speciaal ontwikkeld voor consumentenbedden die relatief weinig power nodig hebben.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

– Wij zijn geen orakel. We zijn gewoon experts in actuatortechnologie. Vraag ons gerust alles wat u over dat onderwerp wilt weten.