Contact.ContactUsHere

Altijd één stap vooruit met OneConnect™

OneConnect is het nieuwe platform voor alle digitale diensten in verband met LINAK® actuatorsystemen die worden gebruikt in zorgtoepassingen. Via een gebruiksvriendelijke OneConnect App worden servicemonteurs en eindgebruikers van het product voorzien van eenvoudig toegankelijke, relevante gegevens over de systeemstatus van toepassingen met LINAK producten.

Promoot je producten in de OneConnect app, communiceer rechtstreeks met je eindgebruikers en verbeter hun productervaring.

Het OneConnect-portal is je centrale locatie om de functies en services van OneConnect te beheren.

Met OneConnect kunnen technici actie ondernemen wanneer en waar dat nodig is. Ze kunnen de OneConnect app gebruiken om producten te vinden die aangeven dat het tijd is voor onderhoud, reiniging of opladen om dan de passende actie te ondernemen.

Zo kun je een stap voor zijn op de service- en onderhoudseisen van je klanten in de gezondheidszorg, zodat je aan de steeds strengere eisen op het gebied van zorg, veiligheid en efficiëntie kunt blijven voldoen.

 

Gebruiksvriendelijke en gratis OneConnect™ app

De OneConnect app is gratis te downloaden in de AppStore en Google Play en dient als hulpmiddel om toepassingen in de zorgomgeving te detecteren. Al je producten met een ondersteund LINAK systeem waarin OneConnect geïntegreerd is, en die binnen het bereik van de smartphone zijn, zenden gegevens over de systeemstatus naar de OneConnect app. In de app wordt allerlei statusinformatie aangegeven, van een bijna lege batterij en systeemfouten tot de status van onderhoud en reiniging. Met deze informatie binnen handbereik kan het betreffende personeel de nodige actie ondernemen.

 

Veilige systeemstatus LCi

Benodigde reiniging OneConnect

 

Help OneConnect-service

Benodigde OneConnect-service

 
 

OneConnect™ digitale oplossing

OneConnect brengt je een solide platform om je verbonden te houden met je apparatuur en je klanten. Wanneer je integratie met je eigen digitale platform of infrastructuur nodig hebt, ondersteunt de LINAK Communication Interface™ (LCi™) je digitale reis.

LCi is de veilige generieke data-interface die volledige toegang biedt tot het gehele systeem van LINAK - met ondersteuning voor je eigen maatwerkoplossing zoals een app voor besturing van smartphones/tablets en integratie met oproepsystemen voor verpleegkundigen en facilitaire systemen. De mogelijkheden zijn talrijk, neem daarom contact op met de verkoopvertegenwoordiger in jouw regio voor informatie over hoe je integratie met je digitale oplossing tot stand brengt.

LCi-toegang is onderverdeeld in diverse lagen voor de toegankelijkheid van gegevens, waarmee je volledig de controle hebt over wie tot welke productgegevens toegang krijgt.

Als je klaar en voorbereid wilt zijn voor OneConnect en je digitale toekomst, kies dan producten van LINAK met LCi binnenin of ondersteuning voor LCi.

LCi is verkrijgbaar voor alle controleboxen van LINAK CO, via Bluetooth® of bekabeld met Modular Data Interface (MDI).

LCi-logo
 
 

Maak OneConnect™ individueel

Pas de inhoud van de app aan via de OneConnect portal. Voor al je producten kun je de productnaam en productfoto instellen die moeten worden getoond in de OneConnect app. Een volledige pagina in de app – het scherm van het help center – kun je volledig aanpassen met je eigen productgerelateerde inhoud. Dit is je unieke kans om rechtstreeks met je eindgebruikers te communiceren en informatie te verstrekken zoals beknopte productgidsen, handleidingen, instructievideo's, telefoonnummers voor technische support, e-mailadressen en nog veel meer.

 

OneConnect in browser en app

 

OneConnect™ voordelen voor jou en je klanten

  • Gratis gebruiksvriendelijke app met realtime systeemstatus – zodat servicetechnici actie kunnen ondernemen waar en wanneer dat nodig is
  • Een kant-en-klaar digitaal platform in je toepassingen – je hoeft dus geen eigen software te ontwikkelen
  • Pas OneConnect aan je eigen merk aan – geef de app vorm in je eigen huisstijl en voeg specifieke inhoud toe, of laat je klant de app zelf aanpassen aan hun bedrijf
  • Eén aanspreekpunt voor alle toepassingen met geïntegreerde LINAK producten – eindgebruikers hebben toegang tot productgegevens van verschillende fabrikanten die LINAK actuatorsystemen gebruiken
  • Integreer OneConnect in je eigen platform – combineer het met elk bestaand systeem en werk samen met derden

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.